П’яні студенти, розбиті пляшки та гори сміття: в парку біля КПІ відсвяткували «посвяту» (фото)

10:30, 01.09.2017
П’яні студенти, розбиті пляшки та гори сміття: в парку біля КПІ відсвяткували «посвяту» (фото)

Візок закинули на дерево

Фото результатів святкування традиційної "посвяти у першокурсники" в НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" опублікував у Facebook патрульний поліцейський Дмитро Крештофов.

"Кілька швидких для особливо сп'янілих, кілька патрулів для заяв про поцуплені айфони, а ще купа сміття, порожніх пляшок від алкоголю і катання на вкрадених з супермаркету візках", - описує поліцейський кількома словами все те, що відбувалося в парку.

Дмитро Крештофов пише, що на момент приїзду поліції в парку біля корпусів Київського політеху було близько тисячі осіб. Найпевніше, це були студенти, які приїхали на навчання після літніх канікул.

"Еліто, майбутнє починається сьогодні) І поки вам в руки не потрапили важелі економіки, візьміть в руки себе", - резюмував поліцейський.

Користувачі Facebook залишають десятки коментарів під цим постом.

Дехто вказує на те, що така картина засміченого парку традиційна, особливо на початку навчального року, а інші додають, що таку картину можна побачити в студмістечках Європи та США.

Багато хто обурються такою кількістю сміття та вкраденими із супермаркета візочками. Частина коментаторів уже лякає майбутньою сесією.







Невдовзі стало зрозуміло, хто прибирає парк після п’яних дебошів.