Росіяни вгатили КАБами по Харкову й області: є руйнування та пожежі, фото

09:48, 01.04.2024
Росіяни вгатили КАБами по Харкову й області: є руйнування та пожежі, фото

Рашисти КАБами вдарили по багатостраждальному Харькову. (Фото: Валерія Ємець)

Пізно ввечері 31 березня російські окупати вдарили керованим авіабомбами по Харкову, у результаті чого пошкоджені освітня установа, гуртожиток та житловий будинок, а також горіли автобуси, вантажівка та легкове авто.

 

Як інформує УМ, про це 1 квітня повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

 

"31 березня о 22:28 у м. Харків внаслідок обстрілу КАБ горіли два автобуси, вантажний автомобіль та легковий автомобіль. Частково зруйновано будівлю освітньої установи, пошкоджено дах гуртожитку та житловий будинок. Постраждалих немає", - написав, зокрема, Синєгубов.

 

Із артилерії та мінометів окупанти вдарили по близько 15 населених пунктах Харківщини: Синьківка, Петропавлівка, Іванівка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Козача Лопань, Огірцеве, Харків, Борщова, Вовчанськ, Петропавлівка, Котлярівка, Чернещина, Першотравневе.

 

У с. Борова Ізюмського району російський КАБ пошкодив пам'ятник "Воїнам Другої Світової війни", фасад будівлі установи, а також автомобіль. Постраждалих немає.

 

Уночі 1 квітня окупанти атакували "Шахедом" м. Чугуїв. Без постраждалих.

 

 

У свою чергу ДСНС у Telegram повідомили, що російські загарбники обстріляли пожежно-рятувальний підрозділ у Харківській області вночі 1 квітня, є руйнування, але минулося без постраждалих.

 

"Цієї ночі ворог завдав ударів по населеному пункту, що межує з країною-агресором. Одне з влучань прийшлось беспосередньо у будівлю пожежно-рятувального підрозділу. В результаті обстрілу третина будівлі пожежного депо була зруйнована", - сказано в повідомлені ДСНС.

 

.

Як повідомляла УМ, Нічні «прильоти»: в Одесі та Львові серйозно пошкоджено енергообладнання.