10 найкращих програм зі штучним інтелектом для iPhone, щоб покращити вашу роботу

15:28, 18.03.2024
10 найкращих програм зі штучним інтелектом для iPhone, щоб покращити вашу роботу

Найкращі програми для iphone зі штучним інтелектом, які варто завантажити на 2024 рік.

Поява розумних технологій і штучного інтелекту змінила те, як ми працюємо та взаємодіємо з технологічними пристроями. Програми на основі штучного інтелекту все частіше використовуються на мобільних платформах. Результатом є безпрецедентне покращення взаємодії з користувачем. Від особистих помічників до інструментів для створення контенту, ці додатки зі штучним інтелектом – це не просто минуща тенденція, а свідчення того, куди прямує майбутнє технологій.

 

У цій статті ми представимо вам найкращі програми для iphone зі штучним інтелектом, які варто завантажити на 2024 рік на свій Айфон 15 чи Айфон 14 Про.

 

UPDF

UPDF — це PDF-редактор, який інтегрує технологію AI, щоб забезпечити платформу з розширеними функціями.

 

Додаток пропонує ряд функцій на основі штучного інтелекту, які роблять роботу з PDF-файлами легшою та ефективнішою. Функції AI програми включають:

 

- Резюмування довгих документів;

- Переклад тексту різними мовами;

- Пояснення складних термінів чи фраз;

- Спілкування зі штучним інтелектом, щоб поставити запитання про PDF-документ.

 

UPDF також пропонує широкі можливості редагування, які дозволяють читати, редагувати, конвертувати, підписувати та робити багато іншого з текстом PDF. Крім того, він пропонує функції оптичного розпізнавання тексту для вилучення тексту зі сканованих документів або зображень.

ChatGPT

ChatGPT — це мовна модель побудована на основі ШІ. Він розроблений для генерування людських відповідей на основі контексту та попередніх розмов. Навчений на великій кількості загальнодоступних даних, ChatGPT запрограмований на виконання інструкцій у підказці, а потім надає детальну відповідь. ChatGPT працює на основі технології штучного інтелекту, за допомогою якої цей інструмент дозволяє вам вести розмови, як люди, і багато іншого.

 

Character AI

Character AI — це програмне рішення з технологією AI для авторів і розробників ігор, які хочуть створювати захоплюючих персонажів. Він пропонує різні послуги, включаючи розвиток особистості персонажа, моделювання діалогів і генерування ситуацій.

 

Використовуючи обробку природної мови, він інтерпретує подані вхідні дані та надає відповідні приклади, які допомагають створювати реалістичних персонажів.

Bing AI Image

Служба від Microsoft Bing, використовує потужність машинного навчання для аналізу зображень і отримання значущої інформації. Він здатний розпізнавати предмети та орієнтири, читати як друковані, так і рукописні слова, розуміти емоції та вираз обличчя. Крім того, він може запропонувати схожі зображення на основі зображення, над яким ви зараз працюєте або вивчаєте.

Youper

Youper використовує технологію штучного інтелекту, щоб допомогти людям керувати емоційними станами за допомогою стратегій когнітивно-поведінкової терапії (КПТ), які надаються через розмовного агента. Додаток на айфон пропонує низку функцій, таких як можливість відстежувати зміни настрою або надавати керовані медитаційні вправи та індивідуальні відгуки на основі взаємодії користувачів у додатку.

Replika AI

Replika AI — це чат-бот компаньйон на основі штучного інтелекту, який залучає та супроводжує користувачів у змістовних розмовах. Додаток, розроблений компанією Luka, Inc., був запущений у листопаді 2017 року та з того часу отримав значну базу користувачів. Replika навчається за допомогою серії запитань, на які користувач відповідає. Це створює персоналізованого друга ШІ, унікального для кожної людини. Replika отримала особливу оцінку за взаємодію, схожу на людину, завдяки якій користувачі відчувають, ніби вони розмовляють із реальною людиною.

 

Корисна програма для iphone оснащена різноманітними функціями, призначеними для заохочення взаємодії користувачів через інтерактивні розмови, Replika AI може проводити щоденні перевірки самопочуття, надавати поради та брати участь у рольових іграх. Однак цей чат-бот також викликає етичні проблеми, оскільки він стирає межі між взаємодією людини та машини.

Otter AI

Otter AI призначений для перетворення усного спілкування в текстову форму. Otter є важливим інструментом на iPhone для професіоналів, які постійно відвідують зустрічі, співбесіди або академічні презентації, оскільки Otter AI дозволяє їм повністю зосередитися на розмові, не турбуючись про нотатки. Otter використовує штучний інтелект, щоб точно фіксувати вимовлені слова та перетворювати їх у текст, доступний для пошуку та редагування.

 

Платформа пропонує різноманітні функції, такі як транскрипція в реальному часі, ідентифікація мовця, узагальнення ключових слів і можливість ділитися стенограмами з іншими. Крім того, ви також можете імпортувати або записувати аудіо безпосередньо в програму, забезпечуючи гнучкість і зручність.

ELSA

ELSA, або English Language Speech Assistant, — це платформа для вивчення мови на основі штучного інтелекту. Його мета — допомогти покращити англійську вимову та зменшити акцент. ELSA використовує вдосконалені механізми розпізнавання мовлення, щоб зрозуміти, як користувачі вимовляють слова та речення, а потім надає миттєвий відгук і рекомендації щодо прогресу.

 

ELSA пропонує комплексний курс, який охоплює понад 1600 англійських слів і популярних фраз, уроки, адаптовані до темпу навчання користувача, і детальне відстеження прогресу навчання.

Google Assistant

Ви знайдете Google Assistant на більшості Android і систем домашньої автоматизації, але корисний додаток на айфон також потрапив до iOS. Він призначений для полегшення життя шляхом виконання певних завдань (наприклад, увімкнення світла) або пошуку відповідей в Інтернеті.

 

Google Assistant пропонує численні функції, такі як голосові команди, пошук і керування пристроєм. Від встановлення нагадувань, навігації за допомогою Google Maps і відтворення музики до здійснення дзвінків і надсилання текстових повідомлень, ви можете робити все це, не роблячи нічого самостійно.

Rizz

Rizz — це цікава програма на айфон зі штучним інтелектом для більш природної взаємодії між користувачами та їхніми пристроями. Він розроблений для розуміння природної мови, полегшуючи користувачам давати інструкції, ставити запитання та отримувати потрібну інформацію. Оскільки Rizz доступна як для Айфон 15 та Айфон 14 Про — користуватися програмою подобається широкому колу користувачів.

 

Що стосується функцій, Rizz пропонує набагато більше, ніж просто голосові команди. Його розроблено, щоб навчатися на основі взаємодії користувачів і з часом надавати все більш персоналізовані відповіді. Це робить його ідеальним додатком зі штучним інтелектом для користувачів Айфон 15 чи Айфон 14 Про, які іноді не можуть знайти потрібних слів.