Ракетна атака по Україні: 5 загиблих, 40 поранених, руйнування, пожежі

10:58, 23.01.2024
Ракетна атака по Україні: 5 загиблих, 40 поранених, руйнування, пожежі

Наслідки ранкової ракетної атаки по Україні 23 січня. (Фото: Телеграм Ігор Клименко | МВС)

В Україні внаслідок чергової ракетної атаки російських загарбників загинули п’ятеро людей, ще щонайменше 40 постраждали.

 

Як інформує УМ, про це 23 січня міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив у Телеграмі.

 

За його даними, у Києві через ракетний удар виникли кілька пожеж – у Святошинському, Солом’янському та Печерському районах. Одна людина загинула, є постраждалі. Пошкоджень зазнали два багатоповерхові будинки, приватна будівля й автомобілі.

 

У Київській області рятувальники працюють у Бучанському районі. Унаслідок ворожої атаки в регіоні постраждали троє людей, пошкоджень зазнали два багатоповерхові й один приватний будинок, господарчі споруди та автомобілі.

 

У Павлограді Дніпропетровської області внаслідок ракетної атаки загарбників одна людина загинула, ще одна – травмована.

 

 

У Харкові російська армія влучила у два багатоповерхові будинки. За попередніми даними, троє людей загинули, ще близько 30 постраждали.

 

Рятувальники обстежують пошкоджені будівлі та розбирають завали. На місцях працюють психологи. Слідчі поліції фіксують скоєні ворогом злочини.

 

"Чергова атака терористів, яка забрала життя та залишила сотні людей без осель. Ось справжні наміри росії: щоденний терор цивільних", – зауважив Клименко.

 

 

Як повідомляла УМ, у Києві через ракетний удар постраждали 18 людей.