ГУРівські дрони атакували пороховий завод і нафтобазу в рф

09:57, 19.01.2024
ГУРівські дрони атакували пороховий завод і нафтобазу в рф

У російському місті Клинці палає масштабна пожежа на нафтобазі (Фото: Телеграм Обережно.новини)

Головне управління розвідки МОУ в ніч на 19 січня влаштувало чергову спецоперацію на території росії за допомогою українських безпілотників.

 

Як інформує УМ, про це повідомили в спецслужбах та Осторожно.новости в Телеграм..

 

 Дрони атакували Тамбовський пороховий завод та нафтобазу в Клинцях Брянської області.

 

За словами джерела в спецслужбі наслідки атаки по пороховому заводу уточнюються, а от у Клинцях є "значні пошкодження військового об'єкту".

 

"Путін сконцентрував найбільше засобів РЕБ та ППО на українських окупованих територіях, військові об'єкти на території рф і далі будуть відпрацьовуватись", - сказав спецпризначенець.

 

У свою чергу губернатор Брянської області повідомив, що в російському місті Клинці палає масштабна пожежа на нафтобазі, нібито після збиття українського безпілотника.

 

Також, за даними російських пабліків, БПЛА літакового типу впав на майданчик біля цеху порохового заводу у Тамбові. Постраждалих і руйнувань немає, але персонал все одно для безпеки евакуювали, повідомили в РФ.

 

За даними ЗМІ РФ, Клинцівська нафтобаза належить підконтрольному "Роснєфті" "Брянськнафтопродукту". Вона розташована в місті Клинці, що за 50 км від кордону з Україною. Це одна з двох нафтобаз "Роснєфті" в регіоні. Друга розташована у Фокінському районі Брянська.

 

Цю нафтобазу вже атакували безпілотники в травні 2023 року.

 

Як повідомляла УМ, нафтобазу в Санкт-Петербурзі атакували дрони ГУР.