Новорічна ніч: Повітряні сили закликали українців дбати про безпеку

18:35, 31.12.2023
Новорічна ніч: Повітряні сили закликали українців дбати про безпеку

На Новий рік не ігноруйте тривогу й забудьте про феєрверки та салюти. (Фото КМДА)

Не ігнорувати сигнали повітряної тривоги в новорічну ніч, якщо вони будуть, закликав українців речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

 

Як інформує УМ, про це повідомив Юрій Ігнат у телемарафоні новин.

 

Ігната запитала, до чого українцям готуватися у новорічну ніч. Він відповів, що навіть у свята треба дбати про безпеку в першу чергу.

 

"До нового року готуватися українцям, але думати, що власна безпека – перш за все. Потрібно розуміти, що ворог не буде робити жодних поблажок, ні цивільним.

 

Ви бачите, як вони б’ють просто по центру півторамільйонного міста зенітними ракетами (йдеться про Харків – УМ.). Є в них ракети і більшого радіусу дії. Ми бачили величезну атаку 29 грудня (по Україні).

 

Тому перш за все (українцям варто) – берегти себе, реагувати на сигнали повітряної тривоги. Жодних феєрверків, ви ж розумієте. У наш час займатися салютами – неправильно з будь-якої точки зору.

 

Очікувати чи ні? Ворог атакує нас у принципі щодня, як "Шахедами", так і ракетами. Тому бережіть себе, а Повітряні сили й Сили оборони будуть робити усе, щоб якомога більше знищити цих покидьків", - казав речник. 

 

Як повідомляла УМ, відгуки кривавої ночі 29 грудня: у Києві з-під завалів дістали вже 23 загиблих.