У Києві просідає асфальт над тунелем підтопленої станції метро «Деміївська»

17:04, 17.12.2023
У Києві просідає асфальт над тунелем підтопленої станції метро «Деміївська»

Просідання асфальту на колишньому Деміївському ринку. (Фото: телеграм-канал Реальний Київ)

Над тунелем метро в Києв,і біля колишнього Деміївського ринку, почав просідати під землю асфальт. Разом з ним відбулося зміщення торгових павільйонів ринку. На вулиці обмежили рух пішоходів.

 

Як інформує УМ, про це 17 грудня повідомив телеграм-канал Київ 24.

 

У мережі поширили фото, на яких видно, що в асфальтовому покритті з'явилися тріщини поблизу станції метро "Деміївська" і асфальт почав просідати. Як пише телеграм-канал Реальний Київ, внаслідок цього під землю просіли також торгові павільйони колишнього Деміївського ринку. Наразі прохід для пішоходів цією частиною вулиці обмежений. Ймовірною причиною цього могла стати аварія в столичному метрополітені, де сталося підтоплення станції "Деміївська".

 

Нагадаємо, в одному з центральних районів столиці стався потоп. У мережі поширили відео, на якому видно, що дорогу затоплює велика кількість води.

 

Додамо, у мережі з'явилися кадри затоплення тунелю та колій метро на одній зі станцій в Києві. Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" відбулася розгерметизація тунелю, відповідно, вода почала затоплювати колії.

 

Як повідомляла УМ, Метро на паузі: у Києві вносять зміни в дорожній рух через закриття метростанцій.