Рашисти вночі тероризували Донеччину, Херсонщину та Харківщину, є поранені цивілі

09:34, 24.10.2023
Рашисти вночі тероризували Донеччину, Херсонщину та Харківщину, є поранені  цивілі

Вночі окупанти атакували територію України, Херсонщину обстріляли запалювальними снарядами.

Російські окупанти в ніч на 24 жовтня атакували територію України, Херсонщину обстріляли запалювальними снарядами, Донеччину ракетами, – по 4 поранених цивільних зафіксовано у Харківській та в Херсонській областях.

 

Як інформує УМ, про це повідомив 24 жовтня міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Телеграм.

 

Херсонська область: російські військові не припиняють тероризувати прибережні населені пункти.

 

Опівночі ворог завдав два авіаудари по селу Зміївка у Бериславському районі. Вже за годину запалювальними боєприпасами був обстріляний Херсонський район. У селі Білозерка поранення отримали 4 людини, зокрема 12-річна дитина. Пошкоджені 20 будинків, газова мережа, автомобілі та господарчі споруди.

 

Дніпропетровська область: російські військові атакували село Іллінка у Марганецькій громаді з артилерії. За попередніми даними, жертв немає.

 

Донецька область: окупанти обстріляли Краматорський район ракетами, попередньо – С-300. На території сільгосппідприємства зруйновано будівлю майстерні та пошкоджені 9 автомобілів.

 

Харківська область: близько 23-ї години 23 жовтня ворог атакував селище Борова у Ізюмському районі. Пошкоджено 2-поверховий будинок. 4 людини отримали поранення та були шпиталізовані.

 

Станом на 08:50 ранку в багатьох областях триває повітряна тривога., попередив Клименко.

 

Як повідомляла УМ, Україну вночі атакували 14 російських безпілотників і ракета.