Росіяни вгатили по Херсону, Костянтинівці й Бериславу, є загиблі та руйнування

10:03, 20.10.2023
Росіяни вгатили по Херсону, Костянтинівці й Бериславу, є загиблі та руйнування

Ця ніч видалася неспокійною на Донеччині, Херсонщині та Харківщині.

Російські війська в ніч на 20 жовтня завдали ракетних ударів по місту Костянтинівка в Донецькій області й по селищу Куп'янськ-Вузловий у Харківській, обстріляли з артилерії Херсон і Берислав, а вранці Берислав зазнав авіаудару – загинула людина.

 

Як інформує УМ, про це 20 жовтня повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Телеграм та голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

 

«Ця ніч видалася неспокійною на Донеччині, Херсонщині та Харківщині. Вранці внаслідок обстрілу одна людина загинула», - написав Клименко.

 

О 08:57 голова МВС повідомив, що за годину до того російські військові завдали авіаудару по місту Берислав. За попередніми даними, одна людина загинула. Підрозділи ДСНС та Національної поліції обстежують територію.

 

Донецька область: вночі ворог випустив 4 ракети по місту Костянтинівка. Пошкоджені 6 багатоквартирних будинків та будівля школи. За попередніми даними, ніхто з людей не постраждав.

 

Харківська область: російські військові завдали авіаудару по селищу Куп'янськ-Вузловий. Пошкоджені 4 приватні будинки та 5 торговельних кіосків.

 

Херсонська область: окупанти здійснили 6 авіаударів по селах Бериславського району. Під ударом був і Берислав – російські військові обстріляли місто з РСЗВ та артилерії. Пошкоджено приватний будинок. Рятувальники ліквідували пожежу.

 

У Херсоні опівночі ворог почав обстріл з артилерії. Внаслідок атаки пошкоджено приватний будинок. Минулося без постраждалих.

 

У свою чергу, голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що близько 04:00 армія РФ вдарила з авіації по двох населених пунктах Херсонщини: по Зміївці ворог випустив 4 авіабомби, ще дві керовані авіабомби (КАБ) поцілили по Новобериславу.

 

За минулу добу на Херсонщині 7 людей дістали поранення через російську агресію.

 

Як повідомляла УМ, рашисти вночі атакували Україну ракетами різних типів і дронами.