На Донеччині знищено вже п’ятий російський Су-25 за 10 днів

17:49, 19.10.2023
На Донеччині знищено вже п’ятий російський Су-25 за 10 днів

Підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1434 вогневих завдання. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Збройні сили України збили вже п’ятий за 10 днів ворожий штурмовик Су-25 на Донеччині.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський у четвер. 

 

Також він розповів про успіх наших бійців на Запорізькому напрямку.

 

«Маємо частковий успіх південно-західніше від Вербового, що на Запоріжжі. Протягом минулої доби ворог завдав 2 ракетних, 29 авіаційних ударів, провів 34 бойових зіткнення та здійснив 930 артилерійських обстрілів», – написав він у своєму Telegram.

 

Пан Тарнавський зазначив, що у Токмаку Запорізької області російські терористи масово розселяються в багатоповерхових будинках, у квартирах, де проживає місцеве населення, використовуючи цивільних як живий щит.

 

Також підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1434 вогневих завдання. Загальні втрати ворога становлять 322 особи.

 

«Знищено 43 одиниці військової техніки противника. Зокрема, три танки, три ББМ, 12 артилерійських систем, дві РСЗВ, один літак, 13 БпЛА, 5 одиниць автомобільної та дві – спеціальної техніки окупантів. Переможемо разом», – додав командувач ОСУ «Таврія».

 

Як повідомляла "УМ", українські морпіхи висадилися на лівий берег Херсонщини