У Новій Каховці підірвали «єдинороса» Володимира Малова

14:07, 07.10.2023
У Новій Каховці підірвали «єдинороса» Володимира Малова

Володимир Малов перебуває у важкому стані в лікарні

У Новій Каховці вибухнув автомобіль, в якому перебував виконавчий секретар місцевого відділення "Єдиної Росії" Володимир Малов. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

 

Підрив стався сьогодні о 9:30. У машині був Володимир Малов, який є виконавчим секретарем місцевого відділення "Єдиної Росії", - пише Назаров. Малова було госпіталізовано в край важкому стані.

 

Відомо, що це уже не перший вибух у Новій Каховці. Наприкінці серпня в тимчасово окупованій Новій Каховці також підірвали передвиборчий регіональний штаб «Єдиної Росії». Пізніше про свою причетність до роботи підтвердив партизанський рух "Атеш". Згідно з їх даними вдалося знищити трьох російських військових, які відповідали за охорону об'єкта. 

 

Зокрема згоріла вся документація, її окупанти завезли до так званих "виборів". Також ще один штаб «Єдиної Росії» було підірвано на початку вересня минулого року у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

 

Як повідомляла УМ,  в окупованому Енергодарі, що на Запоріжжі, невідомі підірвали двері під'їзду, де перебував ставленик окупантів так званий «глава адміністрації» Андрій Шевчик.