Росія атакувала безпілотниками Львів, є постраждалі

07:20, 19.09.2023
Росія атакувала безпілотниками Львів, є постраждалі

Внаслідок атаки російських дронів загорання на промисловому складі

У ніч з 18 на 19 вересня російські шахеди атакували Львів, внаслідок чого сталася серія вибухів та пожежа на промисловому складі та постраждали двоє осіб. Вулиця Городоцького частково перекрита.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram міський голова Львова Андрій Садовий у Telegram Повітряні сили в Telegram

 

«У частині Львова гучно. Не називаємо локацій. Нічого не фотографуємо і не знімаємо! Інформаційна тиша!», — зазначив Козьцький.

 

О 4.49 Садовий повідомив про загрозу повторної атаки та те, що у Львові працює протиповітряна оборона. Він також попросив людей не виходити з укриття. 

 

Повітряні сили повідомили про ударні БпЛА на Львівщині, Івано-Франківщині та  Хмельниччині: "Триває бойова робота! Не покидайте укриттів!".

 

О 5.24 Садовий повідомив, що внаслідок удару по Львову виникло загорання на промисловому складі. 

 

За його словами, всі відповідні служби виїхали на місце.

 

О 5.45 мер Львова написав, що горить дах промислового складу та відомо про одну постраждалу людину.

 

У свою чергу голова Львівської ОВА повідомив, що з-під завалів складу дістали жінку і вона травмована: "Унаслідок однієї зі сьогоднішніх атак по Львову почалася пожежа на промисловому складі. На цей момент з-під завалів дістали одну жінку. Вона травмована. На складах значна пожежа. На місці працюють всі профільні служби. Повітряна тривога триває! Небезпека нових атак залишається!"

 

О 5.59 пролунав відбій повітряної тривоги.

 

За уточненими даними Козицького, з-під завалів у Львові дістали двох людей – жінку та чоловіка. Попередньо, жінка без травм, а чоловік у важкому стані.

 

Близько 7.00 Садовий повідомив, що після ракетного удару рух транспорту на вулиці Городоцькій від перехрестя з вулиці Патона до кільця в обидві сторони перекрито.

 

За його словами, там працює спецтехніка і відповідні служби.

 

Як повідомляла УМ, російські окупанти завдали ракетного удару по Львову під ранок 15 серпня, влучили у житлові будинки.