Німецькі ЗМІ прогнозують три сценарії війни в Україні

18:04, 19.08.2023
Німецькі ЗМІ прогнозують три сценарії війни в Україні

Прогнози Пауля Ронцхаймера: три можливі сценарії бойових дій в Україні

Заступник головного редактора німецького видання Bild Пауль Ронцхаймер, який нещодавно побував у Києві та на лінії фронту, спрогнозував три сценарії бойових дій в Україні.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє німецьке видання Bild.

 

1. Воювати далі без переговорів із РФ. За даними Ронцхаймера, зараз влада України «не хоче прогинатися під тиском, планує подальший наступ і зберігає оптимізм». І, якщо не вдасться здійснити цьогорічний прорив, вони планують ще один контрнаступ навесні 2024 року.

 

2. Воювати, але розпочати переговори. Раніше Зеленський неодноразово говорив, що відмовляється від переговорів із РФ. Згідно з соцопитуваннями, 72% українців зараз також проти переговорів.

 

3. Зупинити контрнаступ. Ронцхаймер впевнений, що в цьому випадку ЗС РФ перейдуть у атаку у відповідь і займуть нові території, зокрема в Харківській області. Журналіст називає це «жахливим сценарієм» для Києва.

 

Нагадаємо, вчора в Раді з’явився проект ухвали, який забороняє завершувати бойові дії до повернення Україні всіх захоплених Росією територій.

 

Як повідомляла УМ, раніше третій президент України Віктор Ющенко назвав ймовірні сценарії закінчення війни України з Росією. На його думку, перемога Росії над Україною, або поразка Кремля з подальшим втриманням Володимира Путіна при владі буде катастрофою для всього світу.