У Миргороді спймався на хабарі начальник ТЦК та СП

16:55, 04.08.2023
У Миргороді спймався на хабарі начальник ТЦК та СП

Корупційний скандал у Миргороді: військкома підозрюють у хабарництві

За отримання хабарів був затриманий начальник Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Офіс генпрокурора, СБУ.

 

«На одержанні неправомірної вигоди викрито начальника Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ч. 3 ст. 368 КК України)», – йдеться у повідомленні.

 

За даними слідства, полковник вимагав та одержав хабар за зняття з військового обліку транспортного засобу одного із товариств, яке здійснює господарську діяльність у Полтавській області.

 

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

 

Державне бюро розслідувань затримало посадовця Київської міської військової адміністраціі,  який за гроші допомагав чоловікам виїхати з України. Начальника Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки затримали за отримання хабара. 

 

Як повідомляла УМ, на Полтавщині правоохоронні органи затримали посадовця військкомату, який організував корупційну схему виїзду ухилянтів за кордон за певну суму грошей. Через зловживання своїм становищем, він надавав неправомірні довідки, які допомагали особам ухилятися від призову до Збройних Сил України. Правоохоронці ведуть розслідування і з'ясовують всі деталі цієї корупційної схеми.