Сирський поспілкувався з бійцями під Бахмутом та Лиманом, фото

14:33, 25.07.2023
Сирський поспілкувався з бійцями під Бахмутом та Лиманом, фото

Сирський послухав командирів, дізнався про їхнє бачення ситуації. (t.me/osirskiy)

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський відвідав українські бойові бригади на двох активних напрямках – Бахмутському та Лиманському.

 

Як інформує Україна молода, про це Олександр Сирський повідомив у соцмережах у вівторок.

 

«У зв’язку зі складною та протилежною обстановкою на Бахмутському та Лиманському напрямках, треба було скорегувати наші плани, послухати командирів, дізнатися про їхнє бачення ситуації, проблеми та прийняти виважені, адекватні рішення», - йдеться у повідомленні.

 

За словами генерала, для нього принципово важливо розуміти, що потрібно командиру та солдату безпосередньо на полі бою і де, на даний час, у нас найбільш складна ситуація.

 

 

«Звичайно, не міг не зустрітися з нашими воїнами, відзначити їх нагородами і цінними подарунками! Після таких зустрічей наша взаємодовіра та розуміння того, що ми рухаємося у правильному напрямку, до Перемоги, лише зміцнюються!

 

Продовжуємо вибивати ворога з нашої землі! Продовжуємо боронити Україну від окупанта! За нами правда , а значить - Перемога!», - констатував командувач Сухопутних військ.

 

 

Як повідомляла "УМ", президент Зеленський запевняє, що контрнаступальні дії українських військових пришвидшуються. За його даними, ЗСУ проходять «рубежі замінованості».