Уряд оголосив догану керівництву Києва

18:19, 27.06.2023
Уряд оголосив догану керівництву Києва

Окрім мера Віталія Кличка догану отримав і начальник Київської МВА Сергій Попко. (facebook.com/kyivmva)

Кабінет міністрів оголосив догани голові КМДА, меру столиці Віталію Кличку, начальнику Київської МВА Сергію Попку і кільком керівникам районних адміністрацій у Києві.

 

Інформує Україна молода, про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у вівторок.

 

За його словами, пдтримано проект розпорядження Кабінету міністрів України «Про притягнення до дисциплінарної відповідальності (оголошення догани голові Київської міської державної адміністрації Кличку В.В. та начальнику Київської міської військової адміністрації Попку С.М».

 

Догани також оголосили головам районних держадміністрацій в Голосіївському,  Оболонському, Печерського, Солом'янського, а також в.о. голів РДА в Дарницькому і Шевченківському районах Києва.

 

Водночас, Кабінет міністрів звільнив голову Деснянської РДА в Києві Дмитра Ратнікова і голову Святошинської РДА Сергія Павловського.

 

Також уряд увільнив від тимчасового виконання обов’язків керівників Дніпровської РДА Павла Бабія і Подільської РДА Сергія Коваленка.

 

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко заявив про політичний тиск та шквальну кампанію з дискредитації столичної влади і його особисто.

 

Як повідомляла «УМ», мер Харкова Ігор Терехов звільнив начальника управління цивільного захисту Олександра Пушкарьова за неналежний стан укриттів.