Їх звичаї: «загородзагін» рф розстріляв дезертирів, а «вагнерівці» – вкрали вантажівку зі зброєю і втекли

13:04, 12.06.2023
Їх звичаї: «загородзагін» рф розстріляв дезертирів, а «вагнерівці» – вкрали вантажівку зі зброєю і втекли

Момент розстрылу росыйських дезертирыв загороджувальним загоном армыъ рф. (Фото: скриншот з выдео Телеграм Ищи своих)

Російські вояки із загороджувального загону з автоматів впритул розстріляли семеро своїх "колег". Відео безжальної розправи зафільмував український дрон.

 

Як інформує УМ, відео масового розстрілу росіян росіянами 12 червня оприлюднили в телеграм-каналі українських журналістів Володимира Золкіна і Дмитра Карпенка "Ищи своих".

 

На опублікованому відео, яке зафільмував український дрон, видно, як семеро бійців РФ залишили позиції й втікають в посадку. При чому шестеро з них без зброї, і лише один із них має автомат.

 

У той момент, коли вони майже добігли до лісопосадки, щоб сховатися там, звідти вибігли троє їхніх озброєних "колег" із загороджувального загону і почали нещадно розстрілювати "втікачів". Усі семеро були розстріляні.

 

Відео можна подивитися за посиланням.

 

А під Лиманом російські зеки, які пройшли навчання в тренувальних таборах, викрали вантажівку з озброєнням і зникли в невідомому напрямку.

 

Про це 12 червня повідомляє партизанський рух спротиву “Атеш” у Телеграм.

 

За інформацією агента, під час втечі зеки вбили трьох військових інструкторів, з метою заволодіння зброєю. Пошук колишніх ув’язнених продовжується.

 

“Загалом логічний розвиток подій, коли масово набираєш зеків до армії. “Атеш” продовжує стежити за розвитком подій і бажає удачі порядним арештантам)”, – наголосили партизани.

 

Нагадаємо, що 11 червня повідомлялося, що РФ обстріляла цивільних, які евакуювалися на Херсонщині. Внаслідок атаки окупантів загинули троє мирних жителів. Також від ворожого вогню постраждали поліцейські. У Херсонській ОВА розповіли, що одна з жертв росіян — 74-річний чоловік, який прикрив жінку. Також загинула вагітна жінка, яка рятувала свого дідуся і бабусю. У липні дівчині мало виповнитися 33 роки.

 

Як повідомляла УМ, із Херсонщини перекидають російські підрозділи на Донеччину та Запоріжжя.