Українські бійці відпрацьовують у Британії підготовку, захоплення та утримання позицій, фото

16:44, 30.04.2023
Українські бійці відпрацьовують у Британії підготовку, захоплення та утримання позицій, фото

У Британії українські військові відпрацьовують підготовку, захоплення та утримання позицій (Фото: Генштаб ЗСУ)

Українські військовослужбовці У Великій Британії під керівництвом данських інструкторів проходять заняття з ведення позиційних бойових дій, зокрема відпрацьовують дії з підготовки, захоплення та утримання позиції.

 

Як інформує УМ, про це 30 квітня Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці.

 

“Військовослужбовці Збройних сил Королівства Данії в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних сил України у Великій Британії проводять заняття з ведення позиційних бойових дій, зокрема відпрацьовуються дії з підготовки, захоплення та утримання позиції, пересування в бою різними способами, порядок дій під час маневру та переміщення з тимчасової на основну вогневу позицію”, - ідеться у повідомленні.

 

Як зазначили у Генштабі ЗСУ, ця підготовка дає змогу оволодіти бойовими навичками, підвищити безпеку та сили дій ЗСУ, щоб військовослужбовці могли оволодіти необхідними тактичними знаннями для захисту України.

 

 

“Під керівництвом інструкторів Збройних сил Королівства Данії, новобранці Збройних сил України стали підготовленішими до бойових умов”, - додають у Генштабі ЗСУ.

 

Королівство Данія продовжує підтримувати народ України та надає постійну підтримку у відповідь на триваючі порушення росією міжнародного права.

 

Прибувши до Великої Британії у 2023 році, контингент військовослужбовців Збройних сил Данії приєднався до країн-партнерів у програмі підготовки українських новобранців.

 

 

Нагадаємо, що у Великій Британії інструктори Збройних сил Королівства Швеція навчають українських військових організації та веденню бойових дій у міській забудові.

 

Як повідомляла УМ, в США  прибули українські військові для навчання на  Patriot.