Воєнний злочинець путін і його терористичний режим мають бути знищені як ракова пухлина на планеті Земля-3

13:04, 16.12.2022
Воєнний злочинець путін і його терористичний режим мають бути знищені як ракова пухлина на планеті Земля-3

Повномасштабним військовим вторгненням в Україну путін розв’язав по суті Третю світову війну. (Фото з відкритих джерел)

Завершення статті Героя України Григорія Омельченка для «УМ». Попередню частину  читайте за посиланням.

 

Не провокуйте путіна!

 

Олександр Турчинов, який зараз знаходиться на фронті, розповів, як у 2014 році президент США Обама і Європа просто кинули Україну. Про це він сказав, відповідаючи на питання, чи звертався він за допомогою до Барака Обами у 2014 році, і що тодішній президент США йому відповів.

 

Наведу основні фрагменти промови Олександра Турчинова в американському місті Портленд у лютому 2020 року:

 

«Ви знаєте, що Україна колись мала ядерну зброю. Росія, Сполучені Штати, Велика Британія виступили гарантами нашої безпеки. Нам сказали, що вам не потрібна ніяка ядерна зброя, ми гарантуємо, що територіальна цілісність України буде назавжди. I один із гарантів напав на нашу державу. Я звернувся до президента Сполучених Штатів Обами і сказав йому, що на нас напали, і нам потрібна ваша допомога. У нас з вами є підписані угоди. І він прислав мені віце-президента Байдена (нині президент США – Авт.) і держсекретаря Керрі, які мені пояснили, що Будапештський меморандум це виключно політична декларація і вона не несе ніяких зобов’язань.

 

Тобто зброя була реальна, Україна мала третій ядерний потенціал у світі, нам не був страшний ніякий ворог, ніхто б не посмів напасти на Україну. Але тоді потрібні були кредити, потрібні були ресурси. Ніхто не думав, що прийдеться воювати, і захищати країну. І ми легко відмовилися від зброї, на папірці, які, як виявилось, нічого не варті.

 

Мені сказали: «Пане президенте Турчинов, ми вас поважаємо, ми вас любимо, і будемо вам допомагати. На дипломатичному рівні».

 

«І тоді я просив зброю, збройну допомогу. І мені не дали жодного набою. Нам не дали жодного шолому, жодного захисного засобу. Нам не дали навіть одягу», -заявив Турчинов і додав, що «ні Європа, ніхто, летальної зброї в Україну не поставляв».

 

Турчинов зазначив: «Вони казали: «Ми не хочемо дратувати путіна, не хочемо дратувати ядерну росію». А хто її дратував, коли вони напали на Крим? А хто її дратував, коли вони напали на Донбас?, - запитував я у них».

 

Далі Турчинов розповів: «Коли я об’явив мобілізацію по країні, мені зателефонували з Європи, керівники Німеччини та інших країн, та і пан Керрi мені телефонував і запитували: Навіщо ви провокуєте росію?».

 

«Я відповів: «Ми не провокуємо, ми захищаємо свою країну, в нас немає іншого вибору. Мені сказали: «Не провокуйте росію!». Я подякував за співчуття і поклав трубку», – заявив Олександр Турчинов.

 

Через вісім років, відчуваючи повну вседозволеність і безкарність, знаючи про  міжнародну, політичну, юридичну і військову імпотентність НАТО, ООН, ПАРЄ, ОБСЄ,  керівників країн Великої сімки (G7), енергетичну залежність Європи від росії, корумпованість європейських чиновників, багато з яких на гачку спецслужб російської федерації і є агентами впливу росії в НАТО (Меркель, Макрон, Орбан) «кремлівський божевільний з ядерною кнопкою» путін 24 лютого 2022 року розпочав повномасштабну війну проти України (як Гітлер 1 вересня 1939 року проти Польщі), яку назвав спеціальною військовою операцією з «демілітаризації і денацифікації України».

 

При цьому Путін пригрозив іншим країнам, які намагатимуться втрутитися у ситуацію, що «відповідь буде негайною і призведе до таких наслідків, про які ви досі не знали». «Ми готові до будь-якого розвитку подій. Усі необхідні рішення прийняті. Сподіваюся, я буду почутий», – наголосив «бункерний кривавий карлик».

 

Налякані США і його «зоопарк жирних пінгвінів» – колективне НАТО відразу «почули путіна» і терміново вивезли посольства своїх країн з Києва. Відчутним був і запах їхньої нижньої білизни, яку вони по декілька разів міняли на день після погроз путіна, якого до цього називали «вбивцею». 

 

Захід дав українцям від трьох до семи днів до капітуляції перед путіним. Нам готували  грузинський сценарій:2.  Дебіли були ті, хто пропонував нам капітуляцію і  ще більші ідіоти ті, хто прийняли рішення напасти на нас.  Ні ті, ні інші не знали, яку СИЛУ ДУХУ  вони пробудили в серцях українців! Про це  читайте в статті «Вселенський дух українців  — воїнів світла. Роздуми щодо майбутнього нашої країни», опублікованій мною 27 березня на сайті «Український репортер».

 

Коли ж переляканий Захід побачив, що таке «ДУХ УКРАЇНЦІВ», то став боятися Збройних сил України, які сьогодні є найсильнішою Армією в Європі. Франція, Німеччина та інші країни Старої Європи почали затягувати  постачання Україні важкої зброї, танків,  літаків, систем ППО, боєкомплектів, необхідних  для розгрому ворога і звільнення окупованих територій. Угорщина, Ізраїль взагалі відмовилася надавати нам зброю і  військову техніку. 

 

Президент США Джо Байден пафосно підписав багатообіцяючий для українців закон про ленд-ліз, який повинен був запрацювати з 1 жовтня (початку нового фінансового року 2022-2023 рр. в США). Церемонія відбулася у Білому домі 9 травня під телекамери.

 

Під час підписання були присутні, зокрема, віцепрезидентка Камала Гарріс та членкиня Палати представників, конгресвумен українського походження Вікторія Спартц.

 

Вашингтон, 9 травня 2022 року. Президент США Джо Байден підписує «Закон про ленд-ліз для оборони демократії Україною від 2022 року».

 

«Ми підтримуємо Україну. Ці кроки є витратними, але ховатися від агресії ще дорожче. Така програма була минулого разу під час Другої світової війни. Зараз Європа потребує ще більше нашої допомоги», – заявив Байден після підписання закону.

 

Як зазначили у New York Times, акт про ленд-ліз «насамперед спрощує бюрократичну процедуру надання будь-якого озброєння для союзників у війні. Це дозволило б Сполученим Штатам швидше постачати зброю Україні, «усунувши різноманітні процедурні перешкоди» та дозволивши «адміністрації Байдена передати Києву величезні транші зброї».

 

На тому все і закінчилося. На вулиці середина грудня. До цього часу за ленд-лізом Байден не поставив в Україну ні патрона. «Казав пан – кожух дам, та слово його тепле», - говорить народне прислів’я…

 

«Бункерний карлик» путін  від безсилля проти ЗСУ почав масовані  ракетні удари по критичній цивільній інфраструктурі, щоб позбавити мирне населення тепла, води, світла і примусити військово-політичне керівництво України припинити  вогонь і почати мирні переговори. Проте від військового і політичного керівництва України отримав таку відповідь, від якої навіть США в шоці.

 

Ніяких переговорів з путіним. Це очевидно.  Він не знає, що таке гідність і чесність. Ми готові до діалогу з росією, але вже з іншим президентом росії. Тільки шлях посилення України і вигнання окупантів з усієї нашої території повертає мир. Саме в Україні вирішується доля демократії у протистоянні з тиранією, - написав на своїй фейсбук сторінці президент Зеленський після введення в дію рішення РНБО України, яким визнано,  що проведення переговорів з воєнним злочинцем, терористом путіним НЕМОЖЛИВЕ.  

 

Американський журнал Time назвав президента України Володимира Зеленського та «Дух України» людиною 2022-го року. Про це йдеться у статті, що вийшла 7 грудня.

 

«Незалежно від того, чи битва за Україну сповнює надією чи страхом, Володимир Зеленський зарядив світ так, як ми не бачили десятиліттями», — пояснив свій вибір  головний редактор журналу Едвард Фелсенталь.

 

«Через кілька тижнів після того, як російські бомби почали падати 24 лютого, його рішення не тікати з Києва, а залишитися і згуртувати підтримку, стало доленосним. Від свого першого 40-секундного допису в Instagram 25 лютого, який показав, що Кабмін України і громадянське суспільство були непорушними та на своїх місцях, до щоденних промов, які дистанційно виголошувалися в парламентах, Світовому банку та церемонії вручення премії Греммі, президент України був скрізь», — додав Фелсенталь.

 

Раніше, 5 грудня, британське видання Financial Times також обрало президента Зеленського людиною року за власною версією. На думку редакції Financial Times, президент України «став втіленням хоробрості та стійкості українського народу».

 

Роблячи коментар щодо визнання Зеленського «Людиною  2022-го року» (в  країні різні думки з цього приводу), я акцентую вашу увагу на визнанні американським журналом Time людиною року саме «ДУХ УКРАЇНИ» — хоробрість, мужність та стійкість Української нації в боротьбі з ядерним монстром — російською імперією!  Саме з цих причин Financial Times і обрала Зеленського як президента України «Людиною року», - йдеться у матеріалі.

 

Зеленський зауважив: «Це честь для мене — представляти боротьбу українців і Дух України. Це Дух вільного світу. І давайте зробимо все, щоб наш Дух переміг!».

 

Філософ Віталій Пономарьов справедливо зазначив: «Затятий спротив українців проти  різного етнічного походження навалі кочівників зі Сходу викликав в одних західних європейців захват і спонукав їх підтримати цей опір, натомість інших мешканців Заходу він здивував і навіть роздратував: мовляв, навіщо оборонятись і тим збільшувати число жертв і руйнування? І така реакція показала напрямок ціннісного дрейфу Заходу впродовж кількох останніх десятиліть: від свободи — до безпеки («заради миру віддайте наїзнику частину своєї країни»), від гідності — до вигідності (бо «бізнес є бізнес»), від волі — до покори (бо «гроші люблять тишу»), від цінностей — до інтересів (бо важить лише «прагматична» — і навіть «реальна», — політика), від розвитку — до стабільності («Та дайте ж нам нарешті спокій!»), від настанови «The bad land, but the my land» / «Погана країна, але це моя країна» — до переконання «Ubi bene, ibi patria» / «Де добре, там і батьківщина».

 

«Отак, розбурюючи деякі звичні для Західної Європи ідеї та уявлення, нинішня війна тим самим надає їй шанс позбутися застарілих стереотипів сприйняття і шаблонів власного мислення, а відтак і дарує їй добру нагоду повернутися до своїх (європейських!) цінностей і водночас виробити нове, сучасне бачення світу, який нині так швидко змінюється. Звісно, якщо вона хоче і надалі залишатися собою», -  додав  Пономарьов.

 

Рекомендую читачам (віруючим і атеїстам) ознайомитися з першим історично-релігійним дослідження учениці Майстрів Далекого Сходу ОМ-І-РА (Сила Слова, що випромінює Світло) «Україна – Месія людства. Біблія і війна». Сатанинська московська церква на чолі кірілом гундяєвим (агент КДБ «Михайлов») разом з ФСБ бісяться від цієї публікації і блокують її розміщення на російських сайтах.

 

Американські діти грають в «Українців»

 

Для американських дітей «Українець» вже такий саме герой і приклад для наслідування, як Людина-павук, Капітан Америка, Бетмен тощо.

 

«Я думав, що мене вже нічого не може здивувати, – пише на своїй сторінці у фейсбуці волонтер Лесь Якимчук. – Але щойно спілкувався зі своїм колегою із США. Так от, з недавнього часу його діти граються в «Українців». Уявляєте? Ми стали для них моделлю поведінки, героями, яких вони наслідують у своїх дитячих іграх. На рівні з Тором, Людиною павуком у них є Українець. Ще раз. В США. На вулицях. Діти грають в «Українців», які роздають тягла поганим росіянцям.

 

Тож тепер, коли вам в голову прийде думка, що ми «всього лиш Українці» згадайте цю історію.

 

Ми зараз робимо неможливе. Кожен день, кожен з нас. Навіть ті, хто не воює – ми працюємо, тоді коли «прилітає», ми волонтеримо, коли вже далеко за межами виснаження, ми мріємо і вперто фігачимо навіть тоді, коли з передової приходять невтішні новини.

 

Тож не вішайте носа! Нам ще з вами робити в Криму фестивалі. Слава ЗСУ!»

 

«Що ж, це не дивно, зазначила Ірина Омельченко (ОМ-І-РА). Обидва наші Майдани мали великий резонанс у світі. Україна стала символом боротьби за свободу. Російсько-українська війна ще посилила героїчний образ українця.

 

Колись, після Великої французької революції пісня «Марсельеза» стала своєрідним гімном революційних рухів самої різної спрямованості. Сьогодні Україна і українська символіка стали міжнародним символом боротьби за волю.

 

Прапори України підіймають на акціях протесту у різних країнах. Є багато відео акцій протесту в Гонконзі, Венесуелі, Чилі та інших країнах, де маніфестанти підіймали український прапор саме як символ боротьби за свободу.

 

Тож не дивно, що діти слухають розповіді дорослих і хочуть бути схожими на тих далеких загадкових «Українців», якими так захоплюються батьки й старші друзі. 

 

 

Тому що Українці доводять Світові те, що яким би великим не було зло, якою б глибокою не була темрява, її можна перемогти в ім'я Життя, Добра, Справедливості і Любові.

 

Людству, що погрузло в брехні, жорстокості, байдужості, духовної апатії, що звикло упокорюватися і не чинити опір наростаючому злу, необхідна була рушійна духовна сила, здатна пробудити в людях те найкраще, що даровано їм було колись Великим Творцем.

 

Таким натхненником, міг і став Дух вільних людей - Українців. Дух Волі і  Перемоги кується у серцях українців. А із сердець українців йдуть хвилі по всьому світу, які наповнюють, охоплюють його та змушують людей прокидатися та змінювати світогляд. Це означає, що Український народ перетворює своїм Духом всю планету Земля», - підвела підсумок ОМ-І-РА (Сила Слова, що випромінює Світло).

 

Формула порятунку земної цивілізації

 

Історія не раз підтверджувала, що коли політику роблять бездушно, розтоптавши  моральні людські цінності, вона приносить людям горе і страждання в одній країні.

Коли ж таким чином роблять велику політику заради мільярдних статків, задоволення власних політичних амбіцій — життя людей може ставитися в ніщо у декількох сусідніх  державах.

А коли на арену виходить геополітика сильних світу цього, які хочуть  перерозподілу  сфер політичного впливу, встановити на свій розсуд новий світовий порядок, контроль над природними ресурсами життєзабезпечення — починаються світові війни, ллється море людської крові, в жертву приносяться сотні тисяч, мільйони, десятки мільйонів людських життів…

 

Після завершення Першої світової війни (1914-1918), у якій загинуло майже 20 млн.  військових і цивільних, поранення і каліцтва отримали 23 млн. солдатів і офіцерів,  Майстри Далекого Сходу вивели Формулу порятунку земної цивілізації. На їх переконання, вона повинна змінити методи ведення війни і з часом дозволить повністю з нею покінчити. 

 

Формула була обнародувана 1924 року (цитую): «Сьогодні уже не тисячі, а мільйони кажуть: «Ні війні!». Людство усвідомило той факт, що ще одна велика битва буде рівнозначна його повному знищенню, і досить багато людей стверджують, що краще нехай зникне правитель або цілий народ, які оголосили війну, але цивілізація уціліє» (Baird Spalding. Life and teaching of The Masters of the Far East, 1924р.).

 

Світ не прислухався…

 

Два психопати гітлер і сталін, вступивши у таємну змову, розпочали Другу світову війну (1939-1945), розділивши суверенну Польщу у вересні 1939 року. Війна забрала життя понад 71 млн.  людей (військових і цивільних).

 

У березні 1946 року колишній прем’єр-міністр Великобританії Уїнстон Черчилль виступив із знаменитою промовою в американському штаті Міссурі, якою попередив майбутні покоління «про небезпеку російської агресії й тиранії».

 

Він привернув увагу присутніх на те, що Другої світової війни можна було уникнути.  «Ніколи не було в історії війни, якій можна було б запобігти, ніж та, котра щойно спустошила величезну область на нашій планеті», заявив Черчилль і застеріг від повторення помилки наступні покоління —  ми не змогли зупинити Гітлера, але потрібно зупинити совєтській союз.

 

Великий політик Черчилль наголосив: «… совєтська росія жадає плодів війни і необмеженого розширення своєї влади та ідеології. З того, що я бачив під час війни в наших російських друзях і соратниках, я роблю висновок, що вони нічим не захоплюються більше, ніж силою, і нічого не поважають менше, ніж слабкість, особливо військову слабкість».

 

Слова Уїнстона Черчилля виявилися пророчими…

 

Повномасштабним військовим вторгненням в Україну путін розв’язав по суті Третю світову війну.

 

Причини цих воєн схожі. Міжнародна політика «умиротворення» гітлера (Мюнхенська зрада Чехословацької республіки 1938 року) привела до Другої світової війни.

 

Постійні «занепокоєння» та «стурбованість» Заходу, щоб «не злити і не провокувати путіна», після нападу росії на Грузію 2008 року і анексії 20% її території, а згодом – окупації Криму і частини Донецької і Луганської областей в 2014 році закінчилися повномасштабною воєнною агресією росії проти України — початком Третьої світової війни.

 

Сьогоднішній психопат путін погрожує світу ядерною війною заради задоволення своїх політичних амбіцій. На пресконференції 9 грудня в Киргизстані він заявив, що допускає включення концепції превентивного ядерного удару в російську воєнну доктрину,  повідомляє «Європейська правда».

 

Згідно соціологічних досліджень, проведених у кінці квітня понад 83% росіян підтримують війну проти України і схвалюють дії путіна. Опитані заявляють, що відчувають такі емоції як «гордість», «радість», «надихання», «повагу», «довіру», «надію» на путіна і армію (подібне було і в нацистській Німеччині гітлера).

 

Згідно дослідження, проведеного Activegroup, 86,6% росіян підтримують потенційний напад путіна на території країн Європейського Союзу.

 

У вересні в Інституті вивчення війни заявили, що кількість росіян, які категорично підтримують війну проти України, впала, у порівнянні з березнем, на 7%. Однак на початок вересня 76% респондентів схвалювали війну російських військ.

 

Більшість росіян вважають, що розв’язана РФ війна в Україні має тривати. Про це свідчать дані закритого соцопитування, проведеного на замовлення Кремля у другій половині жовтня. Результати дослідження наводяться у колонці журналістки Фариди Рустамової Faridaily.

 

Так, із графіків опитування на 20 жовтня випливає, що 68% росіян вважають, що війна  має продовжуватися і лише 22% опитаних відповіли, що її слід зупинити. Стільки ж – 68% – вважають, що війну необхідно було розпочати і лише 16% – що не слід.

 

Більшість тих, хто підтримує бойові дії з Україною, – респонденти віком від 45 років.

 

ВИСНОВОК: результати неодноразових досліджень засвідчують, що путін – це «колективний путін-вбивця», якого підтримує майже 70% таких же вбивць-рашистів, які підлягають фізичному знищенню разом з «бункерним кривавим карликом»!

 

Викладене є черговим підтвердженням правильності Формули Майстрів Далекого Сходу, як можна було запобігти розв’язанню путіним Третьої світової війни, яка може перерости у ядерну і призведе до загибелі Цивілізації.

 

Про необхідність застосування Формули порятунку світу — ФІЗИЧНЕ ЗНИЩЕННЯ путіна і його режиму я неодноразово нагадував світовій спільноті впродовж останніх шести  років, направляючи відповідні обгрунтування в ООН і НАТО, де мене знали як народного депутата, члена ПАРЄ, генерала української спецслужби.

 

Неодноразово пропонував ПАРЄ, ОБСЄ, ЄС, ООН, лідерам ведучих країн світу застосувати проти російської федерації, особисто путіна, його оточення, військово-політичного керівництва росії дійсно смертельні — «пекельні» фінансові, економічні, міжнародні, дипломатичні і юридичні санкції ( які  почали застосовуватися лише після повномасштабної воєнної агресії і то по чайній ложці). Вони б давно привели росію до фінансового і економічного краху і могли б  упередили велику війну проти України.

 

Світ визнав путіна воєнним злочинцем, а російську федерацію — терористичним режимом, країною спонсором тероризму. Державний департамент і президент США Байден бояться визнати росію державою спонсором тероризму. Ось така вона цинічна,  аморальна і кривава велика геополітика сильних світу цього, які на крові українців заробляють мільярдні статки…

 

ВИСНОВОК: росія (московія) була, є і залишиться «генетичним смітником», «дурною країною», «загарбницькою німою нацією від природи», «нацією, в серці якої кипить неприборкана пристрасть до завоювань чужих земель», «скопищем тіл без душ», «пекельних виродків», «садистів», «душогубів», «дурнів», «брехунів», «історичним прокляттям людства», «помилкою історії», «державою терористом», «імперією зла», постійною загрозою людству, допоки не буде ПОВНІСТЮ ЗНИЩЕННА, а на її уламках не виникнуть незалежні національні держави.

 

Імперська росія НЕ має права на майбутнє існування у її теперішньому вигляді і кордонах. Самим своїм існуванням росія як імперія  планетарного зла є реальною ядерною загрозою існуванню Цивілізації.

 

Московія сьогодні — це заразна суха гілка на Древі Життя Людства, ракова пухлина на тілі планети Земля. РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ ПОВИННА БУТИ ЗНИЩЕНА РАЗ І НАЗАВЖДИ!

 

НАГАДУЮ: і у Першій, і у Другій світових війнах агресор був розгромлений і змушений був капітулювати. Це неминуче чекає путіна і фашистський терористичний режим російської федерації!

 

Детальніше про це читайте у статтях:

1.«Має бути повна і беззастережна капітуляція путінської фашистської Росії як гітлерівської нацистської Німеччини у травні 1945 року»  (19.03.2022);

2.«Момент істини – або ми знищимо москальську чуму, або вона нас. Третього не дано» (07.06.2022).

 

ТО, МОЖЕ ЛЮДСТВУ, ЩОБ ВРЯТУВАТИ СЕБЕ, ПОРА ПРИСЛУХАТИСЬ ДО МАЙСТРІВ ДАЛЕКОГО СХОДУ?!

 

 

НАТО, Європо, якщо у вас й досі трусяться від страху піджилки, дайте нам необхідну кількість сучасної зброї (не обмежуючи її дальність стрільби і не по чайній ложці) і ми самі врятуємо Цивілізацію (і вас у тому числі)  від ядерної пожежі, яку погрожує розпалити «бункерний» путін. Ми знищимо путіна і терористичний режим російської федерації без жалю і пощади!  

 

Українському народу і його Збройним силам у цьому допоможуть віра в Ісуса Христа і наш незламний УКРАЇНСЬКИЙ ДУХ, який ви визнали «Людиною 2022-го року».

 

Воєнних злочинців (путіна і всю його шоблу «руского міра») визбираємо по всьому світу і як «сухе галуззя, кинемо у вогонь і спалимо його» (Євангеліє від Івана: 15:5-6).

 

В Євангеліє від Матфея (7,15-21) сказано: «Погане дерево і плоди погані родить (як  москалі своїх виродків-нелюдів – Авт.).  Не може дерево погане плоди добрі родити». «Тож за їхніми плодами пізнаєте їх».

 

«Всяке дерево, що не дає плоду доброго, зрубують і у вогонь кидають» (Євангеліє від Матфея (7:19). Так і з москалями-загарбниками будемо чинити, допоки останній не згорить у Вогні праведнім. 

 

«Суху гілку на Древі Життя, ракову пухлину на тілі планети Земля, центр світового зла — Московію» СПАЛИМО до тла, а попіл розвіємо.

 

Українці виконають волю Небесного Отця — здобудуть ПЕРЕМОГУ СВІТЛА над пітьмою, ДОБРА над злом, ПРАВДИ над кривдою!

 

Остання імперія планетарного зла російська федерація буде ЗНИЩЕНА!

 

Слава Україні! Слава ЗСУ! Героям слава! Смерть путіну і московії!

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», генерал-лейтенант, народний депутат України 2-6 скликань, член ПАРЄ (2006-2010)