На Донбасі окупанти обстріляли КПВВ і не пропускали людей

17:03, 05.11.2021
На Донбасі окупанти обстріляли КПВВ і не пропускали людей

На цій території обстрілів не фіксували уже понад два роки. (Фото: Фейсбук Сергій Гайдай)

Керівник Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай повідомив, що контрольний пункт в’їзду – виїзду "Станиця Луганська" певний час не працював через обстріли, проте вже поновив роботу.

 

Як інформує УМ, про це 5 листопада він написав у Фейсбуці.

 

У першому дописі Гайдая зазначалося: "КПВВ "Станиця Луганська" закрито в зв'язку з обстрілами. Без світла с. Сизе та с. Болотенне. Інформації про загиблих, поранених та руйнувань немає. Обстріли велися снарядами калібру 82 мм та 122 мм".

 

Проте згодом Гайдай уточнив, що КПВВ "Станиця Луганська" з української сторони не припиняв роботи. "...Зі свідчень людей, які поверталися, стало відомо, що бойовики перестали пропускати громадян. Станом на 13:30 знову від пересічних громадян, які прямують з ОРЛО на територію України, надійшла інформація, що представники НЗФ поновили пропуск осіб", - написав Гайдай.

 

За інформацією мешканців селища Станиця Луганська, обстріл розпочався близько 10 год. і тривав близько години. Один з жителів нарахував до 20 вибухів.

 

На цій території обстрілів не фіксували уже понад два роки.

 

Як повідомляла УМ,  у Львові від СOVID-19 помер учасник бойових дій на сході України, громадський активіст Юрій Досяк, який пройшов Іловайський котел і 119 днів перебував у полоні в російських бойовиків у Донецьку.