Стан дитячого омбудсмена Кулеби достатньо тяжкий - медики

13:41, 25.11.2019
Стан дитячого омбудсмена Кулеби достатньо тяжкий - медики

Лікарі планують перевести Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколу Кулебу, який разом з дітьми постраждав у ДТП, з відділення інтенсивної терапії у загальне відділення.

 

Про це під час брифінгу повідомив головний лікар КП "Феофанія" Ігор Семенів.

 

За словами Семеніва, Микола Кулеба був госпіталізований у відділення інтенсивної терапії (реанімацію).

 

"Пан Кулеба (був госпіталізований – ред.) в загальне відділення реанімації, (старший – ред.) син - у нейрореанімацію, тому що превалювала черепно-мозкова травма. У нас було проведено діагностичні обстеження, встановлено діагноз, проведено хірургічні маніпуляції пану Миколі та сину", - розповів Семенів.

 

Лікар зазначив, що на сьогодні їхній стан стабільний, але достатньо тяжкий.

 

"Стан Миколи Кулеби на сьогодні стабільний, і планується його переведення в загальне відділення з інтенсивного. Син надалі буде знаходитися в інтенсивному відділенні, будуть проводитися певні діагностичні обстеження, а також хірургічні маніпуляції згідно з протоколом", - сказав Семенів.

 

На питання журналістів, чи наразі вони у свідомості, Семенів відповів: "Ми не можемо сказати, чи вони у свідомості. Там вводяться певні медикаменти для того, щоб знеболити, є певна седація. Проте, ознаки свідомості є".

 

Нагадаємо, у результаті ДТП в  уповноваженого з прав дитини Миколи Кулеби переламані ребра, а його син – непритомний
 

Як повідомлялося,24 листопада уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба разом зі своїми двома синами потрапив у серйозну ДТП. 

 

Микола Кулеба поїхав на червоне.