Водій черкаської маршрутки, з якої випало двоє людей, каже, то двері такі

15:38, 31.01.2019
Водій черкаської маршрутки, з якої випало двоє людей, каже, то двері такі

У Черкасах із маршрутки випало дві людини

У Черкасах, де не так давно водії маршруток та міська влада з’ясовували якою ж має бути ціна квитка – 4 чи 5 гривень, і вели мову про покращення якості пасажирських перевезень, з маршрутки випало двоє людей, що трапляється не вперше.

Про це повідомляє черкаський сайт «Zmi.ck.ua», посилаючись на "Instagram".

«Виліт» пасажирів стався в автобусі №29. Люди, які там їхали, стверджують, що були свідками того, як на зупинці "Пилипенка", коли пасажири вийшли, водій рушив та не зачинив задні двері.

«Внаслідок цього із салону випало двоє людей. Одна із пасажирок вистрибнула на дві ноги, ще одна – впала на землю. Жінку підняли небайдужі», – зазначають свідки надзвичайної події.

Вони кажуть, що після цього водій маршрутки зупинився, вибіг до жінки, попросив вибачення та, взявши за руку, повів до автобуса на передні двері. При цьому він виправдовувався, що не винен, просто в маршрутці такі двері.

До речі, як інформує черкаське видання «Прочерк», близько 8 ранку в приміському селі Червона Слобода Черкаського району біля районної лікарні в пасажирського автобуса під час руху відпало два колеса. Про це також повідомили свідки події.