Співачка Анастасія Приходько іде в «команду Тимошенко»

12:26, 30.10.2018
Співачка Анастасія Приходько іде в «команду Тимошенко»

Анрастасію Приходько розкритикували за рішення підтримати Юлію Тимошенко (фото: Анастасія Костянтинівна / Facebook)

Співачка Анастасія Приходько оголосила, що приєднується до команди Юлії Тимошенко на майбутніх виборах.

Про це вона написала у Facebook.

"Досить багато політиків і лідерів різних партій зустрічалися зі мною і пропонували співпрацю. Але я зробила свій усвідомлений вибір, і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко", – повідомила Анастасія Приходько.

Вона назвала Юлію Тимошенко "найсильнішим політиком України", та "близьким по духу політиком".

У коментарях до посту Анастасії Приходько про таке рішенння користувачі соцмереж відгукуються негативно.



"І найголовніше: я знаю, що саме в цій команді я можу реалізувати свій потенціал політика", – додала Анастасія Приходько, яка нещодавно заявила про завершення кар’єри співачки, а у вересні цього року оголосила про створення незалежного громадсько-політичного проекту.

Для оголошення про "похід у політику" разом із командою Юлії Тимошенко Анастасія Приходько обрала фотографію у формі в оточенні військових.

Згодом бійці 90-го батальйону заявили, що Анастасія Приходько брала гроші за виступ у підрозділі, який базується в зоні АТО/ООС.



Нагадаємо, волинський осередок "Батьківщини" без дозволу використав для своєї реклами зображення Сергія Притули та допис про волонтерську діяльність шоумена. Сергій Притула обурився тим, що політики пропіарилися на волонтерській діяльності та допомозі військовим, до чого вони не мали жодного стосунку.