У Антверпені виявили 4,5 тонн кокаїну: затримано 6 осіб

09:14, 01.03.2018
У Антверпені виявили 4,5 тонн кокаїну: затримано 6 осіб

Кілька тон кокаїну перевозили позначивши як банани.

Поліція затримала шістьох людей за підозрою в транспортуванні 4,5 тонн кокаїну на суму в 170 мільйонів євро у порту бельгійського міста Антверпен.

 

Про це повідомляє Omroep Brabant.

 

"У порту бельгійського міста Антверпен митники виявили наркотики в посилці з міста  Осс в Нідерландах, в якій мали бути банани", —  йдеться в повідомленні

 

Підозрюваними є 40-річні чоловік і жінка з міста Уден, двоє чоловіків 42 і 61 років з міста Осс, 40-річна жінка з міста Нуланд і 27-річний колумбієць.

 

Усі вони постануть перед судом цього тижня.

 

Нагадаємо, 22 лютого аргентинські ЗМІ повідомили про виявлення на території російського посольства в Буенос-Айресі 12 валіз з кокаїном загальною вагою у 389 кілограмам. Вартість партії оцінили в 50 млн євро.

 

У Міністерстві закордонних справ Росії заявили, що вантаж із наркотиками належав співробітникові технічного складу посольства Росії в Буенос-Айресі, який на той час завершив відрядження.

 

Згідно з фото з кримінальної справи, опублікованими аргентинською жандармерією, виявилось, що бортовий номер літака, що фігурував у справі про постачання наркотиків з Аргентини в Росію, збігається з номером Іл-96, який належить льотному загону "Росія" і обслуговує перших осіб держави.