У Києві спровокував аварію п’яний водій: 2 загиблих (фото)

11:55, 04.02.2018
У Києві спровокував аварію п’яний водій: 2 загиблих (фото)

На місці жахливої аварії на столичному проспекті Шухевича.

Жахлива аварія за участі п’яти авто сталася на проспекті Шухевича в Києві у ніч на неділю. У результаті зіткнення 2 людей загинули, ще 3 постраждали. Поліція затримала п’яного винуватця аварії.

 

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва у неділю.

 

Зокрема, за фактом аварії слідчим управлінням поліції Києва розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

"Фігуранту, який на момент ДТП перебував у стані сп’яніння, загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - йдеться в повідомленні.

 

 

За даними поліції, 45-річний водій автомобіля "Мерседес" рухався по зустрічній смузі проспекту Шухевича та на вимогу працівників поліції не зупинився. Присутні на місці патрульні поліцейські почали погоню.

 

 

 В подальшому правопорушник зіткнувся з автомобілями "Дачія Логан", "Ауді", "Тойота" та "Опель".

 

Внаслідок автопригоди 50-річний водій "Дачія" та його 35-річна пасажирка загинули на місці, а водія "Ауді", пасажирку "Опеля" та водія "Мерседеса" госпіталізували.