Володимир Анадимб загинув біля Новолуганського

18:48, 10.01.2018
Володимир Анадимб загинув біля Новолуганського

Володимир Анадимб трагічно загинув у зоні АТО (Владимир Анадымб / Facebook)

Старший солдат Володимир Анадимб загинув поблизу Новолуганського від значної кроовтрати після влучання осколка гранати в шию.

Про смерть буковинця повідомив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук.

"Від імені Чернівецької обласної державної адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним та близьким військового Володимира Борисовича Анадиба (Анадимба, - ред)", - ідеться в повідомленні, опублікованому від імені голови ОДА в Чернівцях.

Прес-служба Чернівецької ОДА вказує, що Володимир Анадимб ніс службу у 4-му батальйоні "Донбас-Україна" (можливо, 46-му батальйоні, - ред), захищав східні рубежі нашої держави від російської агресії. За іншими повідомленнями, загиблий служив у 2-му батальйоні спеціального призначення "Донбас" 15-го окремого полку Національної гвардії України.



Володимир Анадимб народився 1986-го року на Херсонщині, але згодом переїхав на Буковину, де одружився у 2007 році.

У подружжя Володимира та Надії Анадимбів двоє синочків. Родина, яка втратила батька, проживає в селі Тереблече Глибочицького району Чернівеччини.



Обласний комісар Чернівецької області Володимир Швидюк повідомив, що Володимир Анадимб помер дорогою до лікарні після травми, отриманої під час гранатометного обстрілу.