Суддя Дмитро Усатов тікав на «швидкій» з місця аварії (фото)

09:30, 03.01.2018
Суддя Дмитро Усатов тікав на «швидкій» з місця аварії (фото)

Суддя Дмитро Усатов у "швидкій".

Суддя Києво-Святошинського райсуду Дмитро Усатов став учасником п’яної аварії під Києвом – на повороті на Білогородку біля Житомирської траси у ніч на середу. При цьому, п’яний суддя намагався втекти з місця події на «швидкій» як постраждалий, але інші водії не допустили цього.

 

Про це повідомляють користувачі соцмереж в середу.

 

Зокрема, пряму трансляцію з місця аварії вела спільнота dtp.kiev.ua.

 

"Водій автомобіля Ford, рухаючись з боку Білогородки в напрямку Житомирської траси, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в автомобіль Renault, який від удару вилетів в кювет і перекинувся на бік. Водій Renault з серйозними травмами госпіталізований", - йдеться у повідомленні.

 

 

Активісти спільноти додають: «За кермом Ford був місцевий суддя - Усатов Дмитро Дмитрович, який перебував в стані алкогольного сп'яніння. Він намагався втекти на "швидкій", його затримали».

 

 

На місці події працюють патрульна поліція і слідчо-оперативна група.

 

Водночас, народний депутат Ігор Мосійчук повідомив у Facebook, що за попередньою інформацією саме Усатов є винуватцем великого ДТП з тяжко травмованими. При цьому, «суддя Києво-Святошинського суду Усатов Дмитро Дмитрович ( дружина теж суддя Соломянського суду Усатова Ірина) перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння».

 

«Місцеві водії заблокували швидку і не дають бухому судді втекти!», - написав пан Мосійчук.

 

Відтак, обранець пропонує «радикальне збільшення відповідальності за п’янку за кермом». Включно з пожиттєвим позбавленням водійських прав тих, хто сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння і від 10 до 15 років позбавлення волі для тих хто в такому стані вчинив ДТП з наслідками для здоров’я чи життя людей.