Ірина Ноздровська зникла після засудження вбивці сестри

12:23, 31.12.2017
Ірина Ноздровська зникла після засудження вбивці сестри

Ірина Ноздровська боролася за справедливе покарання вбивці сестри.

Рідні і близькі закликають допомогти у пошуках юриста Ірини Ноздровської, яка зникла у Києві минулої п’ятниці. Показаво, що жінка особисто вела справу загибелі своєї сестри, яку збив на авто нетверезий водій Дмитро Россошанський у Вишгородському районі.

 

Пані Ноздровська із небайдужими добилися того, що Апеляційний суд Київської області не випустив вбивцю по амністії напередодні її зникнення, в четвер.

 

Сама ця обставина дала підстави друзям пані Ноздровської вважати, що їй могли помститися за принциповість.

 

Відтак, вони одразу створили у Facebook  групу «Розшук Ірини Ноздровської», в якій обмінюються інформацією.

 

Сама ж Ірина Ноздровська написала на своїй сторінці у Facebook  після рішення суду, напередодні зникнення: «Втомлена, замучена, з синцями під очима від цілодобового недосипання та недоїдання, вже хитаючись від вітру, намагаюсь зібрати думки в купу, щоб висловити свою найщирішу вдячність всім небайдужим людям, які проробили колосальну роботу, відклали свої справи, потратили багато сил і часу та не дали можливості наркоману-вбивці, який потрапив під амністію, вийти на волю!».

 

За її даними, вбивцею її 26-річної сестри, в якої залишилась маленька дитина, є не просто наркоман, але й племінник судді. Тож у четвер планувався його вихід на волю.

 

«Привітати його з цією «святковою» подією, в суд приїхали його дружбани, в яких на лобі можна прочитати всі статті кримінального кодексу. В своєму нікчемному житті, наркоша пережер таку кількість наркоти, що в свої 20 з хвостиком, він мав вже всі наркоманські хвороби, про які пише вікіпедія. Як виявилось, вбивці, які мають цирози, гепатити, енцефалопатії та купу інших прєлєстєй, спокійно можуть скористатись Законом «Про амністію», вийти на волю та впевнено продовжувати свою кримінальну кар’єру. Втім, завдяки громадськості, яка довгі роки контролювала цю справу і постійно тримала руку на пульсі, цього таки не сталось!», - зазначила пані Ноздровська.

 

Вона вказує, що суд апеляційної інстанції врахував всі істотні порушення КПК, які були здійснені під час розгляду справи в суді першої інстанції і направив матеріали справи на новий розгляд.

 

«Відчути смак амністії, виродку було нє суждєно! Новий рік вбивця буде святкувати в СІЗО! Як кажуть: "Як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш!», - констатувала юристка.  Жінка також оприлюднила відео з суду.

 

Журналістка Анна Молчанова зазначає у Facebook, що Ірині Ноздровській часто погрожували друзі і родичі вбивці. Навіть з цього приводу було відкрито кілька кримінальних проваджень.

 

«Вбивця Россошанський залишився під вартою, а його батько пригрозив Ірині зі словами: «Ты плохо кончишь!». А потім Ірина зникла. Востаннє, каже мати Ірини, та виходила на зв‘язок у п’ятницю о 17:00 і повідомила, що перебуває на Петрівці, чи Петрівцях. А через годину слухавку вже не брала. Телефон час від часу поза зоною досяжності, а інколи відповідач каже про те, що абонент розмовляє +380 (96) 443 81 88. Інший телефон +380(66) 324 08 33 вимкнувся близько 18:00. Певно, телефон десь на межі моб. покриття. Дуже прошу Вас допомогти у пошуках Іри та поширенні інформації», - написала пані Молчанова.

 

За даними знайомих, приблизний маршрут руху Ірини: метро «Петрівка» - село Демидів, Вишгородського району. Зазвичай вона їздила додому з метро «Героїв Дніпра» маршруткою.

 

Знайомі також вказують, що Ірина не могла «загуляти», бо завжди перебувала на зв’язку з рідними і донькою.

 

Її донька Настя написала: "Якщо є ще небайдужі люди, будь-ласка, допоможіть знайти маму! Для кожного з нас мама- це найдорожча людина, і я не виключення! Не ігноруйте, будь-ласка! Сподіваюсь, що найближчим часом вона знайдеться живою і неушкодженою, а винні в цьому будуть покарані!".

 

Прикмети Ирини: На вигляд 35-40 років. Зріст 152 см. Волоси світлі, блакитні очі. Була вдягнена у темно-сині штани, чорні шкіряні ботинки і коричневу дубльонку. З собою мала червону жіночу сумку.