У Київ заборонили в’їжджати вантажівкам через снігопад

09:57, 18.12.2017
У Київ заборонили в’їжджати вантажівкам через снігопад

Машини для прибирання снігу в Києві (Київська міська державна адміністрація - КМДА / Facebook)

У Києві через сніг та ожеледицю обмежили рух великогабаритного транспроту, а вулиці розчищають близько 450 одиниць техніки.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"18 грудня у столиці очікується ускладнення погодних умов: вранці та вдень сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см. У зв'язку з цим в'їзд фур та вантажівок на територію Києва буде обмежений", - ідеться в повідомленні.

При цьому в КМДА відзначають, що на боротьбу з негодою відправилися "майже 4 тисячі працівників ЖЕД, а також працівники шляхово-експлуатаційних підприємств, що здійснюють прибирання на зупинках громадського транспорту".

Влада столиці просить підприємців не забувати, що вони зобов’язані розчищати сніг на закріпленій за ними території.




У той же час, "Українська правда" повідомляє, що затори на дорогах Києва паралізували рух транспорту на мостах та головних магістралях.

"Великі затори утворилися на мосту Метро, Московському та Південному мосту, мосту Патона. Також тягнуться проспекти Перемоги, Броварський і Бажана, вулиці Олени Теліги, Набережне шосе, Льва Толстого, бульвар Лесі Українки тощо", - зазначає видання.



Синоптики прогнозують, що снігопади триватимуть до 22 грудня.