Павлу Грибу у російській колонії не дають навіть ті ліки, за які він сам заплатив

09:40, 13.12.2017
Павлу Грибу у російській колонії не дають навіть ті ліки, за які він сам заплатив

Стан здоров'я Павла Гриба викликає побоювання у його батьків. У них практично немає інформації про сина, але їм вдалося дізнатися, що синові не дають навіть ті ліки, за які він сам заплатив. Про це розповів батько Павла Ігор Гриб, передає УНН.
 
"Вже пройшло більше трьох місяців, і ми не знаємо, як батьки, про стан Павла, про те, який реальний стан нам до сих пір не відомо. Ви знаєте, лікарів (українських - ред.) не пустили і, за інформацією консулів, які там були, Павло купив ліки за свій рахунок, але їх йому не дають", - розповів Ігор Гриб.
 
Як і за які кошти синові вдалося купити ліки він не знає. У той же час Ігор Гриб зазначає, що висновки про стан здоров'я його сина, представлені російською стороною не враховують ті захворювання, які у нього були діагностовані раніше.
 
"Були поставлені не ті діагнози, які реально існують. Скажімо так, вони зробили висновок, що він здоровий і ніяка хвороба не несе його життю ніякої загрози", - розповів батько.
 
Він також розповів, що навіть консул не може відвідувати Павла Гриба частіше ніж один раз на місяць і останній візит тривав 7 хвилин. Батьки ж уже три місяці не спілкувалися з сином і не знають про реальний стан його здоров'я.
 
Нагадаємо, Павло Гриб зник у Білорусі, коли поїхав в Гомель на побачення із інтернет-знайомою із Сочі.
 
Як розповіла потім дівчина, ФСБ змусило її виманити Павла Гриба.
 
Українські дипломати звернулися до колег із білорусі, щоб вони допомогли знайти 19-річного хлопця, а тим часом Генеральна прокуратура його зникнення розслідує за статтею "вбивство".