Анатолій Твердола загинув від куль біля Водяного на Донбасі

11:24, 09.12.2017
Анатолій Твердола загинув від куль біля Водяного на Донбасі

Анатолій Твердола загину у віці 47 років (фото із соцмереж)

Анатолій Твердола, військовий із 9-го окремого мотопіхотного батальйону "Вінниця" 59-ї окремої мотопіхотної бригади, загинув поблизу Маріуполя у селиці Водяне від множинних кульових поранень грудей та спини.

Про це повідомляє Вінницька ОДА.

"Вінниччина знову понесла тяжку втрату. Сьогодні, 8 грудня, в зоні проведення АТО загинув старший сержант-контрактник із Гайсинського району Твердола Анатолій Іванович, 1970 р.н", - повідомляють в прес-службі Вінницької ОДА.

Сержант Анатолій Твердола отримав смертельні поранення близько 5:00 під час бойового чергування.

"Смерть настала від вогнепальних кульових поранень грудної клітини та спини не сумісних з життям", - зазначають у Вінницькій ОДА.

Анатолій Твердола підписав контракт на службу в Збройних силах України із Гайсинським РВК у січні 2017 року. До цього він 2 роки допомагав військовим та займався волонтерством.



Анатолій Твардола - батько двох синів, яких він виховав разом із дружиною. Вони проживають у селі Ладижинські Хутори Гайсинського району на Вінничині.

"Дядю Толю завжди будуть пам'ятати як працелюбну, розумну і люблячу людину....Вічна пам"ять.....", - написала слова співчуття на сторінці сина Сергія Твердоли Ірина Тригуб.