У Черкасах заблокували суд після звільнення власника «Сміла Енергоінвест» (фото)

10:49, 08.12.2017
У Черкасах заблокували суд після звільнення власника «Сміла Енергоінвест» (фото)

Блокувальники в президії судової зали в Придніпровського райсуду Черкас.

Активісти з міста Сміла, представники  ВО "Свободи" та "Національного корпусу" заблокували Придніпровський районний суд Черкас ще з 2-ї ночі. На подвір’ї блокувальники запалили шини.

 

Про це повідомляють журналісти з місця події.

 

Розлючені люди протестують проти рішення суду, який звільнив на поруки власника «Сміла Енергоінвест» Андрія Карпенка, підприємство якого замучило холодними батареями 60-тисячне місто Сміла.

 

«Вранці активісти продовжують блокування Придніпровського суду, який відпустив    Андрія Карпенка на поруки колишньому регіоналу, а нині народному депутату, голові підкомітету з питань банківської діяльності, фінансового моніторингу, запобігання легалізації та відмиванню незаконних доходів Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Івана Фурсіна», – обурюється в коментарі «УМ» депутат Черкаської облради Сергій Воронов.

 

 

За його словами, наразі люди перекрили всі ходи та виходи з суду і вимагають перегляду запобіжного заходу.

 

«Суд зараз збирається випускати Андрія Карпенка, ми збираємося блокувати далі», – говорить Сергій Воронов.

 

 

Нагадаємо, що два дні тому правоохоронці заарештували Андрія Карпенка у Києві, звинувативши його у привласнення 40 мільйонів гривень, які сміляни перерахували за постачання тепла.