Ляшко закликав Попова скласти депутатський мандат через сина

22:02, 29.11.2017

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив, що його колега Ігор Попов повинен скласти депутатський мандат через причетність його сина Богдана до пограбування магазину в Оболонському районі Києва 26 листопада.

 

Про це Олег Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook  в середу.

 

"Я щиро співчуваю моєму колезі Ігорю Попову, але в ситуації, яка склалася, вважаю, що він повинен скласти депутатський мандат, який отримав за списком Радикальної партії", - зазначив Олег Ляшко.

 

Лідер радикалів також написав, що наразі Попову "треба не за депутатський мандат триматися, а зайнятися вихованням власного сина, щоб він більше не завдавав горя ні батькам, ні людям".

 

«Я чекаю від Ігоря мужності прийняти не просте, але політично відповідальне рішення перед своєю сім'єю, командою і суспільством», - додав пан Ляшко.

 

Як повідомляла «УМ», 27 листопада депутат від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Попов повідомив, що його 14-річний син скоїв злочин.

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "розбій" за фактом збройного пограбування сином Ігоря Попова та ще одним підлітком продуктового магазину на київській Оболоні.

 

За даними правоохоронців, хлопці, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи сумою у розмірі 2500 гривень. Неповнолітніх затримали "на гарячому". У них вилучили предмет, схожий на пістолет, чорні балаклави та рукавички чорного кольору.

 

У середу, 29 листопада, Оболонський районний суд Києва обрав 14-річному Богдану Попову, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном до 29 січня.