На вихідних в Україні буде тепло і сонячно

15:32, 03.11.2017
На вихідних в Україні буде тепло і сонячно

У неділю в Києві буде сонячно, температура підніметься до +10 градусів

В Україні вихідні 4-5 листопада будуть практично без дощів і з температурою повітря до +12 градусів.
 
Завтра, 4 листопада, в Україні буде хмарно з проясненнями. У східних областях невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. Уночі та вранці у західних та південних областях місцями туман.
 
Температура вночі очікується на рівні 3-8 градусів тепла, вдень 6-11 градусів. На півдні країни до 15 градусі. На високогір'ї Карпат уночі близько 0 градусів, вдень 0-5 градусів тепла.
 
У Києві завтра буде хмарно з проясненнями і без істотних опадів.  Температура вночі 5-7 градусів тепла, вдень близько 10 градусів. 
 
"У суботу, завтра, також без опадів, проте подекуди можливі окремі невеликі дощі. Вітру сильного не передбачається, лише невеликий максимум помірний. Буде північно-західного напрямку з переходом в неділю на південно-східний. Температура повітря точно порадує - протягом вихідних днем ​​в межах + 7 ... + 12, на півдні до +15 градусів. у Києві суботу-неділю - без істотних опадів. Можливий туман. Температура повітря в денні години близько +10 градусів в столиці ", - розповіла синоптик Наталія Діденко у Facebook.
 
У неділю, 5 листопада, повітря прогріється ще більше. У центральних регіонах очікують 10-12 градусів вдень. На заході країни – до +13 вдень. На Одещині прогнозують до +14 градусів тепла, а на сході – у межах 10-12 градусів. По всій території країни буде суха безхмарна погода.