Руслан Кушнір та Михайло Морміль загинули від вибуху, в якому постраждав Мосійчук

10:19, 26.10.2017
Руслан Кушнір та Михайло Морміль загинули від вибуху, в якому постраждав Мосійчук

Руслан Кушнір та Михайло Морміль стали жертвами теракту в Києві (МВС України)

У результаті теракту, який називають замахом на народного депутата Ігоря Мосічука, загинули двоє чоловіків - Руслан Кушнір та Михайло Морміль.

Про це повідомляє Олег Ляшко у Facebook.

"Мені повідомили, що від важких поранень, отриманих внаслідок теракту, померли двоє поліцейських: Руслан Кушнір - охоронець Ігор Мосійчук і 36-річний Михайло Морміль, капітан поліції, жив у сусідньому під'їзді", - ідеться в повідомленні Олега Ляшка.

Він відзначив, що Руслану Кушніру було 31 рік. У нього залишилися залишилася вагітна дружина і 4-річна донька.




Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка пише, що Руслан Кушнір встиг відштовхнути Ігоря Мосійчука перед смертю.

Андрій Лозовий зазначає, що родину Кушніра Ігор Мосійчук візьме під свою опіку.

У той же час депутат зазначає, що знайти контактів родини загиблого Михайла Морміля наразі не вдалося.




 

Нагадаємо, що вибух у Києві правоохоронці назвали терактом. Його розслідуванням спільно займаються СБУ, Генеральна прокуратура та поліція.

Встановлено, що вибухнув мотоцикл, припаркований неподалік входу до телеканалу "Еспресо". Вибух стався, коли Ігор Мосійчук із групою людей виходили з будівлі.

Ігор Мосійчук після операції перебуває у лікарні. Мосійчук звинувачує у теракті російські спецслужби, але заявляє, що виконавці були із Києва.

Від осколків у результаті вибуху постраждало 4 чоловіки: Руслан Кушнір та Михайло Морміль загинули, політолог Володимир Бала в тяжкому стані перебуває у лікарні, Ігоря Мосійчука прооперували, але він вже повідомив, що читає повідомлення у Facebook, хоча знаходиться в реанімації.

До лікарні також доправили журналістку Мирославу Барчук з підозрою на інсульт в результаті вибуху, але підозра на мозковий крововилив не підтвердилася, поранень у жінки не знайшли, хоча вона пережила тяжкий стрес, проінформував Андрій Лозовий.