Олександр Євтеєв трагічно загинув у аварії в Харкові (фото)

18:05, 19.10.2017
Олександр Євтеєв трагічно загинув у аварії в Харкові (фото)

Діана Берченко (ліворуч), Оксана і Олександр Євтеєви.

Уродженець Сум Олександр Євтеєв трагічно загинув у жахливій аварії, коли позашляховик Lexusвилетів на пішохідний тротуар з людьми, що на центральній вулиці Сумській у Харкові в середу ввечері.

 

Його дружина Оксана Євтеєва і її сестра Діана Берченко госпіталізовані у важкому стані.

 

Прізвища постраждалих повідомили їхні друзі і колеги у соцмережах у четвер і просять небайдужих про допомогу.

 

«Учора в ДТП загинув Саша Євтеєв. Наш тіммейт і один з найсвітліших людей, яких я знаю. Його дружина і її сестра (Оксана і Діана Берченко) зараз у 4-й невідкладній у важкому стані», - написала у Facebook  користувач Аліна Зубцева.  

 

 

Вона також закликала небайдужих здавати кров для постраждалих.

 

За її словами, Олександра Євтеєва поховають в його рідному місті Суми у п’ятницю, 20 жовтня.

 

 

Інший користувач Світлана Отрошченко додає, що Оксана Євтеєва (Берченко) та її сестра Діана Берченко вночі перенесли операції і досі не прийшли до тями.

 

«Усі бажаючі надати фінансову допомогу можуть зробити це через маму Оксани і Діани – Береченко Ольгу Іванівну. Номери банківських карток: 4149 4978 6242 5446, 5167 4900 0583 8603 , а також через маму Олександра Євтеєва - Світлану Вікторівну Вінниченко. Номера банківських карток: 4149 6258 0780 5112,  5168 7427 0075 9784», - написала пані Отрошченко.

 

Водночас, заступник головного лікаря Харківської обласної клінічної лікарні Ірина Лодяна повідомила, що 30-річна вагітна дівчина, яка постраждала в ДТП на вулиці Сумській 18 жовтня, - у стані медикаментозного сну, дитині це не зашкодить.

 

"У вагітної - важка черепно-мозкова травма, але стан наразі стабільний. Операції дівчина, яка перебуває на 6-му місяці вагітності, не потребує", - каже лікар.

 

За словами Лодяної, у стані штучної коми перебувають дві сестри - Оксана і Діана.

 

"Вони - в Харківській лікарні швидкої і невідкладної допомоги. Дівчата в дуже важкому стані, в реанімації. Лікарі поки не беруться говорити, чи виживуть вони. Їм зроблено операції на органах черевної порожнини і грудної клітки, а також нейрохірургічна операція", - повідомляють місцеві ЗМІ.

 

 

Нагадаємо, за кермом Lexus була 20-річна донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. У результаті аварії загинуло 5 людей, ще 6 потрапили до лікарні. Серед загиблих - 15-річний хлопець.

 

У соцмережах шириться зображення із бази даних реєстрації транспортних засобів. Відповідно до нього, номерний знак, який був на "Лексусі" в момент аварії був виданий на іншу автівку, зареєстровану в неіснуючому населеному пункті.