Олег Ціцак став новим військовим прокурором сил АТО

17:25, 21.09.2017
Олег Ціцак став новим військовим прокурором сил АТО

Олег Ціцак переведений із Закарпаття (Генеральна прокуратура)

У Краматорську Генеральний прокурор Юрій Луценко представив нового військового прокурора сил АТО - Олега Ціцака.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Серед основних завдань нового очільника віськової прокуратури АТО - прискорення реалізації Закону України "Про амністію у 2016 році", щоб завершити виконання закону до кінця жовтня.

Разом з тим, Генеральний прокурор доручив прокурору Військової прокуратури сил АТО проконтролювати соціальні виплати військовослужбовцям, "перевірити дотримання соціальних стандартів, гарантованих законом, для ветеранів, учасників бойових дій".

"Необхідно звертати увагу на ставлення до населення, ми маємо його відвойовувати не менше, ніж територію", - наголосив Юрій Луценко.

Також Генеральний прокурор зазначив, що нещодавно за ініціативи Головного військового прокурора введено більш чітку систему фіксування обстрілів, руйнувань, поранення цивільних.

"Хочу подякувати за цю роботу, кожен обстріл зафіксований, обґрунтований, обрахований, кожен поранений, кожне руйнування, тощо. Це дуже важливо", - зауважив Юрій Луценко.

Олег Ціцак під час виступу наголосив, що особливу увагу буде звертати на розкрадання бюджетних коштів.


Ціцак Олег Васильович народився м. Мукачево Закарпатської області 07.06.1975 року. У 1997 році закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю «правознавство».

Розпочав свою трудову діяльність у 1995 році. Працював в Державній податковій інспекції; в органах судової влади: помічником голови обласного суду Закарпатського обласного суду, суддею Мукачівського міського суду, суддею Ужгородського міського суду; в Міністерстві України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

З червня 2015 року обіймав посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України, з липня по серпень цього ж року тимчасово виконував обов’язки прокурора військової прокуратури Донецького гарнізону Південного регіону України, після цього був військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України.