Сергій Альмужний «Матрос» загинув від кулі снайпера під Авдіївкою (фото)

13:00, 15.09.2017
Сергій Альмужний «Матрос» загинув від кулі снайпера під Авдіївкою (фото)

Сергій Альмужний "Матрос" терпіти не міг паркетних генералів.

Боєць 72-ї бригади ЗСУ, розвідник Сергій Альмужний з позвиним «Матрос» загинув в бою від кулі ворожого снайпера під Авдіївкою у четвер ввечері.

 

Про це повідомляють бойові побратими «Матроса» у соцмережах.

 

Коротка інформація про загибель захисника України розмішена і на сторінці 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців у Facebook.

 

Бойовий побратим загиблого воїна з часів служби у батальйоні «Донбас» Володимир Майборода написав у Facebook, що розвідник «Матрос» загинув від снайперської кулі на позиціях ЗСУ.

 

«Загинув на бойовій позиції зі зброєю в руках, справжній воїн, патріот. Велика втрата для всього Українського народу».

 

 

Бойові побратими Альмужного зазначають, що він завжди боровся за справедливість.

 

«Сергій був не тільки воїном, патріотом, націоналістом - він ще був ярим борцем за нове Українське військо, воював з паркетними генералами, зокрема з генералом Нікітенком, який обізвав добровольців "боягузами, які тікали з Іловайська". Спочивай з миром, сміливець! Вічна Слава Тобі!», - написав Назар Приходько.

 

 

Депутат Семен Семенченко написав у Facebook, що Сергій Альмужний пішов на фронт добровольцем до батальйону "Донбас", потім приєднався до 72-ї бригади ЗСУ й весь час попросився на передову.

 

«Його знали як невгамовну і небайдужу людину. Маленький, кумедний, весь час потрапляв в різні веселі історії. Але коли намагалися відсторонити його комбата через те, що відпустив у відпустку на блокаду - обірвав телефони всім, кого знав. Став на захист командира. Не змовчав у відповідь на нахабство гниди - генерала на нулі. Простий, чесний, небайдужий», - написав Семенченко про загиблого воїна.

 

Штаб АТО, у свою чергу, повідомив (не вказуючи прізвище «Матроса»), що вояк загинув неподалік шахти «Бутівка» в районі Авдіївки.