Постраждалій від вибуху на Бесарабці зробили операцію, вона може втратити ногу

11:44, 09.09.2017
Постраждалій від вибуху на Бесарабці зробили операцію, вона може втратити ногу

У жінки, яка постраждала під час вчорашнього вибуху автомобіля у центрі Києва, найбільше травмовані кінцівки та очі, їй загрожує ампутація ноги. 
 
Наразі жінка перебуває в реанімації у важкому стані. Про це повідомив завідувач відділення політравми МКЛ №17 Дмитро Мясніков, передає "112 Україна".
 
Постраждалу оперували 4 бригади хірургів різних фахів у зв'язку з тяжкістю травм.
 
"Скоріше за все, ще буде оперативне втручання", - додав хірург.
 
Сьогодні має відбутися консультація лікарів за участю фахівців з міського опікового центру та ангіохірурга, які приймуть рішення щодо подальих дій і можливої ампутації.
 
У той же час родичі постраждалої просять лікарів не розголошувати інформації про її стан і згодом разом з адвокатом написали відповідну заяву у лікарні.
 
Невідомою також лишається особа жінки, проте ЗМІ повідомляють, що постраждала - це всесвітньо відома модель Наталія Кошель. Вона була обличчям реклами Dior.
 
Як повідомляла "УМ", у п’ятницю ввечері в центрі Києва, в районі Бесарабської площі вибухнув автомобіль, в якому загинув чеченський розвідник, доброволець, який воював за Україну з російськими окупантами Тимур Махаурі. З ним у машині були жінка і дитина.