Син Шуфрича на Бентлі збив чоловіка на переході в Києві

09:47, 27.08.2017
Син Шуфрича на Бентлі збив чоловіка на переході в Києві

ДТП на дорогій автівці вчинив молодший син Нестора Шуфрича, названий на батькову честь (Кирило Шведов)

Молодший син народного депутата Нестора Шуфрича у центрі Києва на вул. Шота Руставелі, поблизу нічного клубу FreeДом, збив 31-річного чоловіка надвечір суботи, 26 серпня.

Про ДТП за участі сина народного депутата, який кермував орендованою елітною автівкою Bentley повідомляє прес-служба Нестора Шруфрича.

Речники Нестора Шуфрича повідомляють, що у результаті ДТП постраждав 31-річний чоловік. За даними прес-служби, він отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється.

ДТП сталося, коли Нестор Шуфрич-молодший (тезка батька - ред.) їхав повертати орендований автомобіль марки Bentley в автосалон після зйомок кліпу його товариша - реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.

Прес-служба Нестора Шуфрича стверджує, що син народного депутата не втік із місця ДТП, а після приїзду поліції у супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

При цьому Нестор Шуфрич заявляє, що його син буде максимально сприяти слідству, до його завершення не залишатиме територію України і буде перебувати в Києві і області, для чого добровільно здасть всі документи, що дозволяють виїзд за кордон.

У той же час очевидці стверджують, що син депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича в момент аварії перебував на водійському сидінні, але пізніше пересів на пасажирське. Однак офіційного підтвердження інформації наразі немає.

Свідки аварії стверджують, що автомобіль, у якому був син Нестор Шуфрич-молодший їхав у центрі столиці із дуже високою швидкістю.




Користувач Facebook із ніком Divuar LaCroix повідомляє, що , після ДТП на місце прибув невідомий, який представився співробітником поліції, але не пред'явив документи.

"Щойно збили людину на перетині Шота Руставелі і Рогнідинської прямо на пішоході (біля "Євразії"). Після розробок приїхав дивний тип, який представився слідчою групою але документи не пред'явив. Від питань утік. Чувака усадили в поліцейську машину і на питання знову не відповідають", - написав він.