На Грушевського в центрі Києва стався вибух: двоє постраждалих (фото, відео)

15:01, 24.08.2017
На Грушевського в центрі Києва стався вибух: двоє постраждалих (фото, відео)

Поліція на місці вибуху на вулиці Грушевського.

Вибух невідомого предмета стався поблизу будівлі Кабімну в центрі Києва на вулиці Грушевського в четвер, 24 серпня вблизько 14:06. Тілесні ушкодження отримали двоє людей.

 

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

 

"О 14:06 у чергову частину надійшло повідомлення про вибух невідомого предмета на вулиці Грушевського. У результаті чоловік та жінка отримали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

 

На місці працює слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. Встановлюються всі обставини події. Інформація про постраждалих уточнюється.

 

 

У свою чергу, голова організації ВО «Учасників Бойових Дій Шевченківського району м. Києва» Віталій Грузинов повідомив з місця події, що постраждалими є прості перехожі. Тоді як нападники кидали вибуховий пакет у автомобіль посольства Азербайджану в Україні.

 ·

«Щойно на вулиці Грушевського був "теракт": кидали взривпакет по машині Азербайжанського посольства. Не докинули! Постраждала жінка і хлопець які шли поруч», - написав пан Грузинов у Facebook.

 

 

Тоді як журналіст Богдан Кутепов повідомляє у соцмережах, що через вибух на Грушевського перекрите перехрестя з Садовою.

 

«По парку над Кабміном теж не обійти. Очеплення, слідчі дії СБУ, все керівництво Нацполіції», - написав Кутепов у Facebook.

 

Зазначимо, що в четвер у центрі Києва проходять святкові заходи з нагоди Дня незалежності.

 

Напередодні керівництво СБУ попереджало про підготовку російських спеслужб до провокацій, диверсій і терактів під час масових заходів в Україні у цей день.