На Луганщині вбили іменинницю п’яні військові

16:04, 10.08.2017

П’яні військові смертельно поранили 25-річну жінку під час святкування її дня народження у селищі Троїцьке Луганської області у вівторок. Її 29-річний чоловік також отримав кульові поранення, але вижив.  

 

Про це повідомила речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай у Facebook  в четвер.

 

Наразі поліція проводить досудове слідство.

 

За даними слідчих, мешканка Троїцького померла внаслідок великого крововиливу в Лисичанській лікарні, до якої її госпіталізували з вогнепальними пораненнями.

 

Співробітники Попаснянського відділу поліції встановили, що вночі, 8 серпня жінка   святкувала день народження. Власник будинку, 29-річний чоловік потерпілої, запросив на свято військовослужбовців, де вони разом вживали спиртні напої.

 

«Пізніше, під час вживання спиртних напоїв між одним з військовослужбовців та родиною потерпілих, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виникла суперечка, яка згодом переросла в бійку. Конфлікт перейшов за межі подвір’я, де один з гостей зробив декілька пострілів з автомату, внаслідок чого було поранено жінку та її чоловіка», - написала пані Погукай.

 

Відкрите кримінальні провадження за статтею «Умисне вбивство» і «Замах на вбивство». Військових затримали і відправили до прокуратури Луганського гарнізону.