Депутата Олександра Паламарчука виключили з БПП після нападу на школяра

21:52, 14.07.2017

Депутата Києво-Святошинської ради Київської області Олександра Паламарчука, який напав на школяра-активіста і тягав його за вухо, виключили з партії Блок Петра Порошенка у п’ятницю.

 

Про це повідомляє прес-служба БПП у Facebook.

 

"Після внутрішнього розслідування Президія Ради Київської територіальної організації партії "БПП "Солідарність" ухвалила рішення про виключення О.Паламарчука з лав партії", - йдеться в повідомленні.

 

У партії наголосили, що обурені вчинком Паламарчука, який під час сесії Гатненської сільської ради дозволив собі агресивні дії по відношенню до неповнолітнього активіста.

 

"БПП вимагає від правоохоронних органів провести неупереджене розслідування цього інциденту, хід якого триматиме на контролі. Партія готова надати юридичну та організаційну підтримку виборцям у разі ініціювання процедури відкликання депутата О.Паламарчука за народною ініціативою", - зазначається в заяві.

 

Як повідомляла «УМ», депутат Олександр Паламарчук хапав за вухо і погрожував 16-річному школяру-блогеру Сергію Чагарову за те, що хлопець займався розслідуванням діяльності депутата та публікував свої висновки у Facebook.

 

За словами постраждалого юнака, депутату не сподобався його критичний допис про поїздки Паламарчука за кордон з громадянкою Російської Федерації під час війни України та Росії.