У Хургаді зарізали двох українських туристів

17:45, 14.07.2017
У Хургаді зарізали двох українських туристів

Єгиптяни госпіталізують пораненого туриста.

Двоє українських відпочивальників загинули в результаті нападу чоловіка з ножем на відомому єгипетському курорті в місті Хургада.

 

Про це повідомляє агентство Reuters  у п’ятницю.

 

За даними агентства, загинули два українських туриста ще чотири людини отримали поранення.

 

«Інцидент стався на відомому курорті міста Хургада. Злочинця вже затримали та допитують щодо мотивів злочину», - йдеться у повідомленні.

 

У той же час, як зазначили у міністерстві внутрішніх справ Єгипту, за попередніми даними, нападник приплив до готелю з сусіднього пляжу.

 

У МВС Єгипту також зазначили, що поранених туристів було доставлено до місцевої лікарні.

 

У свою чергу, МЗС України з'ясовує інформацію про нібито вбивство двох українців на пляжі Червоного моря в Хургаді (Єгипет).

 

Як повідомив у коментарі УНІАН офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, «консул перевіряє цю інформацію у взаємодії з поліцією, але поки що немає підстав підтверджувати це повідомлення».

 

Зазначимо, що раніше Міністерство закордонних справ України звернулось до українців з рекомендацією утриматися від поїздок до Єгипту в зв'язку з продовженням на три місяці надзвичайного стану в цій країні. Влада Єгипту подовжила надзвичайний стан 4 липня через активізацію терористичних організацій.