Поблизу Маріуполя після обстрілу з «Граду» помер Михайло Кобець

16:16, 04.06.2017
Поблизу Маріуполя після обстрілу з «Граду» помер Михайло Кобець

Михайло Кобець піщов до армії на строкову службу, але потім підписав контракт із ЗСУ (із соцмереж)

Український військовий Михайло Кобець помер від втрати крові після того, як по позиціям його підрозділу підтримувані Росією терористи вдарили із "Градів".

"Чернігівщина знову у жалобі... 3 червня 2017 року, внаслідок обстрілу російсько-терористичними бандформуваннями військовослужбовець військової служби за контрактом Кобець Михайло Олександрович, 1995 року народження, ... отримав тяжке осколкове поранення та під час транспортування до госпіталю помер від втрати крові", - повідомляє Чернійгівський військоммат у Facebook.

Військові приносять щирі співчуття співчуття рідним, близьким та друзям загиблого воїна.

Михайло Кобець народився 23 червня 1995 року в селі Білошицька Слобода Корюківського району на Чернігівщині.

Він був старшим із п'яти братів у родині, окрім них вдома на юнака чекали мати та вітчим.

4 листопада 2015 року він був призваний на строкову військову службу. Солдатів-строковиків не відправляють на передову, але Михайло підписав контракт на службу у Збройних силах України та захищав територіальну цілісність на півдні, поблизу Маріуполя.

"Ще вчора ми з ним говорили по телефону… Моє Мишенятко, я його так звала… Юний хлопчинка… Соколятко… Плачу… Не можу повірити", - написала у Facebook волонтер Ольга Кияшко.

До свого 22-річчя хлопець не дожив три тижні. Він не встиг створити власну сім'ю.

"Ніколи більше не побачать його живим матір, вітчим та четверо молодших братів", - коментують у соцмережах загибель військового, який помер від поранень, несумісних із життям.

Тіло загиблого героя привезуть у рідне село орієнтовно 5-6 червня, про час поховання наразі не повідомляється.