Віталій Седюк потрапив до ізолятора за оголені сідниці на Євробаченні (фото)

14:17, 14.05.2017
Віталій Седюк потрапив до ізолятора за оголені сідниці на Євробаченні (фото)

Віталій Седюк чинив опір під час затримання у Міжнародному виставковому центрі.

Скандально відомий пранкер Віталій Седюк затриманий поліцією на 72 години і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання після того, як оголив свої сідниці під час виступу співачки Джамали у фіналі конкурсу Євробачення у Києві в ніч на неділю.

 

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook  в неділю.

 

За його словами, одразу після скандального вчинку Седюка затримали охоронці конкурсу і поліцейські. При цьому, провокатор чинив опір.

 

«У відповідь на запити з приводу ідіота, оголовшого свій зад перед 200 мільйонами телеглядачів. Седюк – український громадянин. Під час виступу нашої Джамали, з його слів – він вирішив реалізувати своє хобі, оскільки «неофіційно працює провокуючим журналістом», - написав Арсен Аваков.

 

Міністр зазначає, що Седюка затримано в порядку ст. 208 КПК України на 72 години до суду, який у понеділок має обрати йому міру запобіжного заходу згідно ст. 296 ч. 3 (хуліганство). Пранкеру «світить» або штраф або до п’яти років позбавлення волі.

 

 

Також Аваков вважає, що Седюку варто утриматися від свого хобі під час перебування у камері ізолятора тимчасового тримання: «Щоправда, показувати свій зад іншим затриманим, насолоджуючись своїм «хобі» - я б йому не радив».

 

 

Нагадаємо, під час виступу Джамали на гранд-фіналі конкурсу «Євробачення-2017» Віталій Седюк вискочив на сцену, загорнутий у прапор Австралії, й оголов свої сідниці у бік глядачів.

 

Седюк відомий своїми скандальними вихідками по відношенню до зірок Голівуду або світового шоу-бізнесу. Під час офіційних церемоній або проходження зірок по червоній доріжці він намагається поцілувати жертву в різні місця або обійняти її чи впасти навколішки. 

 

Пранкер явно готувався до провокації під час Євробачення-2017. Адже відростив густу бороду, щоб його не впізнали.