У Дніпрі побилися учасники АТО із представниками Опозиційного блоку та соціалістами (фото)

15:51, 09.05.2017
У Дніпрі побилися учасники АТО із представниками Опозиційного блоку та соціалістами (фото)

Поліція на алеї проспекту Яворницького у Дніпрі затримувала учасників конфлікту (dniprograd.org)

У Дніпрі під час заходів присвячених Дню перемоги над нацизмом відбулися масові бійки за участі активістів та ветеранів АТО із представниками Опозиційного блоку та партії "Соціалісти2.

За даними поліції, було два конфлікти: між активістами та представниками соціалістичної партії, від яких вимагали прибрати стяги з колони, а також під час проходження колони Опозиційного блоку.

Перші сутички виникли між колоною Опозиційного блоку, яку очолив колишній регіонал Олександр Вілкул та ветеранами АТО.

Видання dniprograd.org повідомляє, що один із ветеранів АТО отримав серйозну травму голови від правоохоронця, але штовханина почалася через чоловіка - представник Опозиційного блоку зі спеціальною помаранчевою відмітною на грудях, який напав на АТОвця.



Представники партії "Соціалісти" тримали в руках символіку організації - червоні прапори з білими позначками.

Їх змусили прибрати таку символіку, тому вони покидали її на землю.



Поліція повідомляє, що у результаті сутичок  було травмовано 14 осіб – 8 учасників заходу та 6 поліцейських, які здійснювали охорону порядку під час заходу.

4 особам медпрацівники надали допомогу на місці події, 4 постраждалих звернулися до лікарні. Двоє поліцейських звернулися до лікарні через ураження, отримані внаслідок розпилення сльозогінного газу.

У пунктах попереднього огляду біля Монументу Слави поліцейські вилучили 4 пістолети: 3 травматичних та 1 газовий, 4 ножі, газовий балончик, шило, цвях, пилочку для нігтів та інші предмети.



Юнака, який намагався пронести газовий балончик "Терен-4", доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин.

Загалом до відділень поліції міста доставлено 15 осіб, яких перевіряють на причетність до сутичок під час масових заходів у Дніпрі.