Роман Насіров відмовився показати журналістам електронного браслета: «він в інтимній зоні»

14:15, 27.04.2017
Роман Насіров відмовився показати журналістам електронного браслета: «він в інтимній зоні»

Роман Насіров стверджує, що на попередніх судових засіданнях картату ковдру йому підсунули "режисери із НАБУ"

Відсторонений голова ДФС Роман Насіров запевнив журналістів, що носить електронний браслет, який на нього одягли на час домашнього арешту, але відмовився його показувати, бо "він в інтимній зоні".

Таку заяву Насіров зробив під час судового засідання, на якому йому мають продовжити або скасувати запобіжний захід: застава та електронний браслет або перебування у СІЗО.

На запитання журналістів, чи електронний браслет зараз перебуває на ньому, він сказав: "Думаєте, немає? Якби не було, вже б приїхала поліція", - сказав він.

Коли журналісти почали просити Насірова показати електронний браслет, відсторонений голова ДФС відмовився це робити.

"Вбийте в інтернеті, він складається з двох частин. Перепрошую, не буду показувати, він в інтимній зоні", - сказав Насіров.

У той же час, Роман Насіров стверджує, що Кабінет міністрів незаконно відсторонив його від посади голови Державної фіскальної служби.

"Не зважаючи на прийняття рішення Кабміну про відсторонення мене з голови ДФС, що було незаконним, до речі, на працівників ДФС у мене залишається вплив. Ну, це як реферат на двійку, який був переписаний з якогось посібника", – зазначив він.

Варто відзначити, що адвокати відстороненого голови ДФС надвечір 26 квітня просили пришвидшити розгляд справи під приводом того, що у Насірова на 27 квітня запланована операція.