У центрі Мар'їнки від обстрілу бойовиків постраждав 37-річний чоловік

09:28, 23.04.2017
У центрі Мар'їнки від обстрілу бойовиків постраждав 37-річний чоловік

Терористи постійно гатять по будинкам жителів Мар'їнки

У Мар'їнці, що межує з Донецьком, внаслідок обстрілу бойовиків поранено 37-річного місцевого мешканця, який перебував на подвір'ї свого будинку, що розташований майже у центрі міста.

Як повідомляє прес-служба поліції Донеччини, у суботу о 15.00 годині одиночними снарядами бойовики обстрілювали околиці міста.

Постраждалий від обстрілу чоловік був на власному городі по вулиці Шевченка 219, коли отримав отримав осколкове поранення ноги.

Його відвезли до лікарні місті Курахове.

Чоловік постраждав від одного із 46 обстрілів, що вчинили терористи протягом 22 квітня.

У суботу найбільшу кількість обстрілів зафіксовано поблизу Донецька.

"Так, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по опорних пунктах поблизу Авдіївки, шахти "Бутівка", Верхньоторецького та Луганського. По захисниках Зайцевого, Пісків та Кам’янки гатив з гранатометів та кулеметів великих калібрів. Озброєння БМП ворог застосовував в районі населених пунктів Луганське та Зайцеве. Поблизу шахти "Бутівка" також діяли ворожі снайпери", - повідомляє прес-центр штабу АТО

Під обстріли терористів потрапили Широкіно, Водяне поблизу Маріуполя, Лебединське, Тарамчук, Гнутове, Катеринівка, а також Станиця Луганська та Валуйське.

Про інших постраждалих мирних мешканців прес-центр штабу АТО не повідомив, але в результаті обстрілів один український військовий загинув, ще троє отримали поранення.