У Дніпрі і Харкові випав сніг (фото)

20:28, 18.04.2017
У Дніпрі і Харкові випав сніг (фото)

У Дніпрі люди вітають один одного з Новим роком.

Справжні снігопади засипають Дніпро і Харків у вівторок. В окремих містах і селах Дніпропетровщини і Харківщини не припиняється мокрий сніг з дощем, який почався у другій половині дня.

 

Про це повідомляють користувачі соцмереж і оприлюднюють відповідні світлини.

 

Зокрема, музикант і програміст з Дніпра Євген Гуділов на псевдо "Ворон" опублікував на своїй сторінці у Facebook фотографії зі снігом.

 

"Дніпро. Прямо зараз! І ще йде, і досить таки великий! Віддайте моє літо! А точно переводили час на годину, а не на кілька місяців?, - написав музикант у пості.

 

 

Інші користувачі соцмереж жартівливо вітають один одного з Новим роком.

 

 

При цьому, на на Дніпропетровщині сильні пориви вітру ламають гілки на деревах. У місті Дніпро оголошено штормове попередження.

 

 

Снігом засипало і вулиці міста Синельникове.

 

Водночас, сильний снігопад йде у Харкові, в деяких районах вже утворився невеликий сніговий шар.

 

 

За прогнозами синоптиків, в середу в місті триватиме дощ зі снігом, туман, помірний вітер, температура вночі та вдень - від 1 градусу морозу до нуля.

 

 

Сильний снігопад триває і у місті Лозова.

 

 

Через погіршення погоди у школах та дитсадках області зменшилась температура, тому школярів відправляють на дострокові канікули з 19 квітня.

 

Як повідомила начальник відділу освіти, молоді та спорту облдержадміністрації Вікторія Урванцева, орієнтовно діти не відвідуватимуть заняття до 21 квітня.

 

За даними синоптиків, погіршення погоди - аж до снігу - на Харківщину приніс південний циклон. Вночі і вранці очікуються сильні опади, місцями по області дуже сильні: сніг і дощ.

 

Протягом 20, 21 і 22 квітня похолодання на Харківщині триватиме.